Maduro'dan şoke eden suikast iddiası: Beni arıyorlar...

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, devlet başkanlığı seçimi kampanyası sırasında muhalefetin kendisine yönelik suikast planları yaptığını belirtti.

GİRİŞ 10.06.2024 08:55 GÜNCELLEME 10.06.2024 09:47
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

Zulia eyaletine bağlı Maracaibo kentinde seçim çalışması yürüten Maduro, muhalefetin kendisine saldırması için suikastçılar kiraladığı iddiasında bulundu.

Destekçileriyle bir araya gelen Maduro, "Bir grup suikastçıları var, aşırı sağcılar... Venezuela'da zaten bir grup suikastçıları var, beni arıyorlar ve bize zarar vermek istiyorlar." ifadesini kullandı.

Maduro, suikast planlarının arkasındaki isimlerin muhalefet liderlerinden Leopoldo Lopez, Antonio Ledezma ve Julio Borges'in olduğunu öne sürdü.



'TANRI'NIN ELLERİNDEYİM'

Güvenlik gerçekçisiyle kampanya etkinliklerinin tarih ve saatlerini paylaşmadıklarını vurgulayan Maduro, "Geldiğim ve ziyaret ettiğim her yer sürpriz olmalı, güvenlik güçleri her zamanki gibi görevlerini en iyi şekilde icra ediyor. Tanrı'nın ellerindeyim. Yeryüzündeki görevlerimi yapmak için hedeflerime doğru yol alıyorum." diye konuştu.

Maduro hükümetine komplo kurmakla suçlanan ve haklarında yakalama kararı bulunan muhalefetin önde gelen liderlerinden Lopez, Ledezma ve Borges, hali hazırda yurt dışında yaşamlarını sürdürüyor.

Venezuela'da halk, 28 Temmuz'da devlet başkanlığı seçimi için sandık başında olacak.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 50
  • ömer faruk 2 ay önce Şikayet Et
    Türkiye bu Maduranya niçin bordo bereli göndermiyor ki.O da Türk dostu.türkiye bu işi gizlice halletmeli.inşaALLAH yapar da.ALLAH KORUSUN.ALLAH a emnet....
    Cevapla
  • Siyonizm terörü 2 ay önce Şikayet Et
    Siyonis köprklerinin işidir
    Cevapla
  • Haşim Erdoğan 2 ay önce Şikayet Et
    Arkandayız Maduro sana kimse bir şey yapamaz
    Cevapla
  • ALLAH dostu 2 ay önce Şikayet Et
    Arkadaşlar kıyamet günü yaklaşıyor herkes paçasını kurtarmaya baksın tek çare ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHA İMAN EDİP TEVBE EDİP TESLİM OLUP KURANI KERİME GÖRE YAŞAMAK KALIYOR ALLAH HİDAYET VERSİN ALLAH NURUNU TAMAMLAYACAKTIR ALLAH MUTLAK BÜYÜKTÜR GÜÇ ve KUVVET SAHİBİDİR ALLAH MUTLAK GALİPTİR ALLAH MUTLAK YÜCEDİR ALLAH NURUNU tamamlayacaktır ALLAHIM ŞEHİT OLMAK İSTİYORUM ALLAHIM ŞEHİT
    Cevapla
  • İblis Abd 2 ay önce Şikayet Et
    Venezuela da muhalefet demek ABDCIA demektir. Abd şu an madura ya dış getiremediği için acayip rahatsız. Kesin maduranin başına milyar dolar ödül koymuş olabilir. Rabbim het zaman zalimin karşısında mazlumun yanındadır. Büyük iblis ABD nin her tuzağı mutlak Allah cc tarafından bozulmuştur. Yeterli dosdoğru mazlum olalım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar: Dünya maalesef çok korkunç bir karanlığa doğru gidiyor
'Çevreci' Şahan Gökbakar fena yakalandı! Villası kaçak çıktı! Yıkım kararı