Son dakika: İsrail o iddiaları yalanladı!

İsrail, Gazze'deki saldırıları sonlandırmayı kabul ettiğine ilişkin haberi yalanladı.

Son dakika: İsrail o iddiaları yalanladı!
Son dakika: İsrail o iddiaları yalanladı!
GİRİŞ 10.06.2024 23:40 GÜNCELLEME 10.06.2024 23:40
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış
Haberin Ayrıntıları Geliyor...

Son dakika gelişmelere anında ulaşmak için Haber7 uygulamasını akıllı cihazlarınıza (iOS, Android) kurabilir, Twitter’da @Haber7 hesabını takip edebilirsiniz.

App Store Google Play Takip Et

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Vur Allah ne everdiyse Allah için vurun Allah bizlerle kafirlerin orada barınma şansı kalmayana kadar vur bu adilerle masya oturmadan vur tek bir yerleşimci işgalci bırakmacak şekilde vurun kedilerinin yaptığı gibi. Allah yardımcınız olsun
    Cevapla
  • Maçkalı 4 ay önce Şikayet Et
    Adolf Hitler meğer ne iyi biriymiş
    Cevapla
  • Adalet 4 ay önce Şikayet Et
    Vur Hamas ümmetin Duası seninle
    Cevapla
  • Hakan TAŞÇI 4 ay önce Şikayet Et
    Yahudiler yalancı sözüne güvenilmez işgalci soykırıncı saldırgan.Katiller bunun tek yolu ABD b olup israile yaptırım uygulamalı silah vermemeli.24 saat içinde BM kararları uygulanmazsa derhal Barış sever ülkeler öncülüğünde Barış Gücü oluşturulup müdahale edilmeli.Güç uygulanmalı Abluka bombardıman insani ihtiyaçları engelleniyor ve Filistinliler Yahudiler tarafından öldürülüyor.
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 4 ay önce Şikayet Et
    İSRA SURESİ 4-7 ; “- Biz kitapta İsrâiloğulları’na şöyle bildirmiştik: “Yeryüzünde mutlaka iki DEFA FESAT ÇIKARACAK, ÇOK BÖBÜRLENECEKSİNİZ. Servet ve oğullarla gücünüzü arttırdık; Eğer iyilik ederseniz kendiniz için iyilik etmiş olursunuz; kötülük ederseniz yine kendinize edersiniz. Umulur ki rabbiniz size acır. AMA EĞER YİNE FESATÇILIĞA DÖNERSENİZ BİZ DE CEZAYI TEKRARLARIZ.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail medyası Hamas lideri Yahya Sinvar'ın üzerinden çıkanları paylaştı
Yenidoğan bebek çetesinin kan donduran diyalogları! "Çocuğu öldür!"