Tayland’da hayvan pazarında yangın: En az bin hayvan telef oldu

Tayland’da bir evcil hayvan pazarında gece saatlerinde çıkan yangında binden fazla hayvan telef oldu.

Tayland’da hayvan pazarında yangın: En az bin hayvan telef oldu
Tayland’da hayvan pazarında yangın: En az bin hayvan telef oldu
GİRİŞ 11.06.2024 11:46 GÜNCELLEME 11.06.2024 11:46

Tayland’ın başkenti Bangkok’un en büyük çarşılarından Chatuchak Market’te ‘evcil hayvan’ bölümünde bugün sabaha karşı henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Sabaha karşı yerel saatle 04.10 sıralarında başlayan yangında, kapalı dükkanların içindeki kafeslerde bulunan köpek, kedi, kuş, hamster, yılan ve çeşitli sürüngenler telef oldu. Yangın, olay yerine sevk edilen itfaiye ekibi tarafından yaklaşık yarım saat içerisinde söndürüldü. 

BİNİN ÜZERİNDE HAYVAN TELEF OLDU

Yangının söndürülmesinin ardından pazar yerini ziyaret eden Bangkok Valisi Chadchart Sittipunt Chadchart, yangında yaklaşık yüz dükkanın hasar gördüğünü ve binin üzerinde hayvanın öldüğünü söyledi. Yangın sırasında bazı dükkanlarda çalışanların bulunduğu ancak yaralanan olmadığı öğrenildi. Hayvan severler, ülkenin en büyük ve turistik açık pazarı olan Chathuchak Market’te evcil hayvan bölümünün kapatılması yönünde tepki gösterdi. 

KAYNAK: İHA
Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye'den İsrailli bakana sert tepki: İftira ve yalan dolu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz Ayasofya'yı bu imanla zincirlerinden kurtardık