Hamas'tan Blinken'e ateşkes tepkisi: Sorun kendisi!

Hamas Siyasi Büro üyesi Usame Hamdan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'ın Hamas’ın ateşkes teklifine verdiği yanıtta çok sayıda değişiklik talep ettiği yönündeki açıklamasına tepki göstererek, Blinken'ın sorun çıkardığını ifade etti.

Hamas'tan Blinken'e ateşkes tepkisi: Sorun kendisi!
Hamas'tan Blinken'e ateşkes tepkisi: Sorun kendisi!
GİRİŞ 12.06.2024 18:15 GÜNCELLEME 13.06.2024 02:06
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Hamas Siyasi Büro üyesi Usame Hamdan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'ın Hamas’ın ateşkes teklifine verdiği yanıtta çok sayıda değişiklik talep ettiği yönündeki açıklamasına tepki gösterdi.

"ÇÖZÜMÜN DEĞİL SORUNUN BİR PARÇASI"

Hamdan, Hamas’ın ateşkes teklifine verdiği yanıtta değişiklik talep ettiğini yalanlayarak, Blinken'ın Gazze Şeridi’ndeki savaş için “çözümün değil sorunun bir parçası” olduğunu söyledi.

"HAMAS, TEK BİR KELİME İLE YANIT VEREBİLİRDİ, EVET"

Blinken, Hamas'ın ateşkes teklifine yanıt vermesinin ardından Katar'a gitmiş ve başkent Doha'da Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdulrahman Al Thani ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenlemişti. Hamas'ı ateşkesi geciktirmekle suçlayan Blinken, “Hamas, tek bir kelime ile yanıt verebilirdi; evet. Hamas, bunun yerine yaklaşık 2 hafta bekledi ve çok sayıda değişiklik talep etti” demişti.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Hakan TAŞÇI 4 ay önce Şikayet Et
    Ben yahudiyim diyerek İsraile ayak basandan yardım beklememeliyiz. tarfını belli etti.iştir.Alladmcınız olsun.Kurtlar sofrasındasınız.Parçaladılar yutmaya çalışıyorlar.Kolay lokma olmadığınızı gösterdiniz.Allah ümmete ve dünyadaki vicdanlı insanlara uyanma birlik beraberlik nasip etsin Âmin inşallah.Yalnız değilsiniz.Allahın yardımı ile Filistin ve tüm insanlık kurtuluşa erecek inşallah
    Cevapla
  • Hakan TAŞÇI 4 ay önce Şikayet Et
    Ben yahudiyim diyerek İsraile ayak basandan yardım beklememeliyiz. tarafını belli etmiştir.Allah yardımcınız olsun.Kurtlar sofrasındasınız.Parçaladılar yutmaya çalışıyorlar.Kolay lokma olmadığınızı gösterdiniz.Allah ümmete ve dünyadaki vicdanlı insanlara uyanma birlik beraberlik nasip etsin Âmin inşallah.Yalnız değilsiniz.Allahın yardımı ile Filistin ve tüm insanlık kurtuluşa erecek inşallah
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    pis domuz kafirler dünyaya oyun oynuyorlar
    Cevapla
  • Gündem Gazze 4 ay önce Şikayet Et
    Hamas'a selam direnişe devam , kahrolsun işgalci İsrail , suç ortağı katil ABD , Allah'ın laneti katil İsrail ve büyük şeytan ABD nin üzerine olsun , zalimler için yaşasın cehennem
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Memurun fazla mesai ücreti netleşti
Ümraniye’de korkunç vandallık:Barınağı basıp zabıtayı bıçakladılar,285 hayvanı kaçırdılar!