Rusya savaş gemileri, Küba’nın Havana Limanı’nda görüldü

Rus donanmasının Kuzey Filosu’ndan 4 gemi, dün itibariyle Küba’ya ulaştı. Havana Limanı’na demirleyen gemiler arasında nükleer enerjiyle çalışan denizaltı Kazan’da bulunuyor.

GİRİŞ 13.06.2024 13:59 GÜNCELLEME 13.06.2024 14:23
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Rusya Savunma Bakanlığı dün akşam yapılan açıklamada Rusya'nın envanterinde bulunan savaş gemileri denizler aşırı ulaştığı bilgisi verildi.

AÇIKLAMA:

“Amiral Gorshkov firkateyni, nükleer denizaltı Kazan, kurtarma römorkörü Nikolai Chiker ve tanker Akademik Pashin bir ziyaret için Küba'ya geldi. Rus heyetine Donanma Ana Karargahı operasyon departmanı başkanı Koramiral M.A. Neupokoev başkanlık ediyor” denildi.

Rus mürettebatın Küba’da bir dizi protokol etkinliğine katılacağı, dinlenme ve yerel turistik mekanları tanıma fırsatı bulacağı vurgulandı.

KAYNAK: DHA
Şeyma Akman Haber7.com - Editör
Haber 7 - Şeyma Akman

Editör Hakkında

1988 yılında Ankara’da doğdu. İlk öğretimini Ankara’da, orta ve lise öğrenimini Amerika’da tamamladı. Bilkent Üniversitesinde İngilizce-Fransızca mütercim tercümanlık okudu. Gazetecilik mesleğine Kanal 7 dış haberler bölümünde başladı. 7 sene sonra Yasemin.com sitesine geçerek kariyerine yeni bir ivme kazandırdı. Meslek hayatına Haber7.com'da Dış haberler editörü olarak devam ediyor.
YORUMLAR 2
  • Kul insan 2 hafta önce Şikayet Et
    Rusya ile Yahudiler danışıklı dövüş yapıyorlar diye düşünüyorum
    Cevapla
  • Abdullah 2 hafta önce Şikayet Et
    Etme bulma dünyası inşallah ABD attığı kadar atomu yer öldürdüğü kadar insani öldürülür
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Yumaklı'dan orman yangını açıklaması: Türkiye genelinde 44 adet yangın çıktı
Prof. Dr. Canan Karatay'dan dikkat çeken deterjan uyarısı!