Ermenistan askerleri Azerbaycan mevzilerine ateş açtı

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan ordusuna bağlı birliklerin, Azerbaycan mevzilerine ateş açtığını duyurdu.

Ermenistan askerleri Azerbaycan mevzilerine ateş açtı
Ermenistan askerleri Azerbaycan mevzilerine ateş açtı
GİRİŞ 13.06.2024 21:45 GÜNCELLEME 14.06.2024 01:23
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Ermenistan, bölgedeki provokasyonlarına devam ediyor. Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, yerel saatle 19.50 civarında, Ermenistan Silahlı Kuvvetleri’ne ait birlikler, Azerbaycan ordusuna ait Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti'nin Babek ilinin Yukarı Buzov yerleşkesindeki mevzilerine ateş açtığı bildirildi.

Bakanlık, olayla ilgili Azerbaycan askerleri tarafından Ermeni silahlı gruplarına karşı gerekli önlemlerin alındığını açıkladı.

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 19
  • Hakan TAŞÇI 2 ay önce Şikayet Et
    Ermenistan Cumhurbaşkanı derhal Ateş açan askerlerini bulsun mu cezalandırsın kurallara uymayan komutanlar cezalandırsın Çünkü barışta Ermenistan kazanır savaşta Ermenistan kaybeder Batı Ermeni diasporosunun karnı tok Zengin Ermenistan'da yaşayanların halinden bilmez Oysa Ermenistan yaşayabilmek için Azerbaycan ve Türkiye'ye muhtaçtır Barış sağlanmak zorunda savaşta Ermenistan kaybeder
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    önlem alma yok et be kardaşlar
    Cevapla
  • adalet 2 ay önce Şikayet Et
    Nahçıvan bizden tarafta 1 adet TB 2 gönderip toplu imha yapmazsak bu onları cesaretlendirir onlar 1 kurşun atınca biz yüz ile cevap vermeliyiz ki caydırıcı olsun
    Cevapla
  • ysd 2 ay önce Şikayet Et
    Birazdaja oyalayın üç beş yıl sonra bir atak
    Cevapla
  • dadaş 2 ay önce Şikayet Et
    canları gaşinir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İngiliz ekonomistten Mehmet Şimşek çıkışı: 'Yapmasa krizle karşı karşıya kalacaktı'
'Çevreci' Şahan Gökbakar fena yakalandı! Villası kaçak çıktı! Yıkım kararı