PKK/YPG'li teröristler Suriye'de bir sivili daha öldürdü

PKK/YPG'li teröristler, Suriye'nin doğusundaki Deyrizor ilinde işgal ettikleri Ziban köyünde alıkoydukları bir sivili öldürdü.

PKK/YPG'li teröristler Suriye'de bir sivili daha öldürdü
PKK/YPG'li teröristler Suriye'de bir sivili daha öldürdü
GİRİŞ 15.06.2024 15:54 GÜNCELLEME 15.06.2024 15:54

Yerel kaynaklardan alınan bilgiye göre, PKK/YPG'li teröristler Ziban köyünde dün sabah saatlerinde bir sivili alıkoydu. Henüz belirlenemeyen bir noktaya götürülen A.İ.M. adlı kişi, teröristlerce silahla vurularak öldürüldü.

Öldürülen kişinin yakını Ebu İbrahim, AA muhabirine, A.İ.M'nin petrol mühendisi olduğunu ve herhangi bir askeri grupla bağlantısının bulunmadığını söyledi.

PKK/YPG'li teröristlerin A.İ.M'yi köye yaptıkları baskında alıkoyduğunu belirten Ebu İbrahim, "Sabah gelip onu aldılar. Öğle saatlerinde ailesi cesedine ulaştı. Vücudundaki bütün organlarını çalmışlar. Böbrek, akciğer, karaciğeri almışlar." dedi.

Teröristler Deyrizor'da işgal ettikleri Direnç köyünde de 9 Haziran’da A.H.D. isimli sivili aynı şeklide öldürmüştü.

KAYNAK: AA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'de gerilim! Mansur Yavaş kürsüde isyan etti!  Özel ve İmamoğlu'ndan jet cevap
Tarım Kredi Kooperatif Market'ten eylül ayında indirim