İsrail'den Refah'a hava saldırısı: 9 ölü

İsrail ordusuna ait savaş uçakları tarafından Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentine saldırı düzenlendi. Saldırılarda 9 Filistinli şehit oldu.

GİRİŞ 17.06.2024 22:36 GÜNCELLEME 18.06.2024 09:54
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Birleşmiş Milletlerin yargı organı Uluslararası Adalet Divanının (UAD) saldırıları durdurma kararına rağmen İsrail ordusu Refah'a yönelik saldırılarını sürdürüyor.

Filistin resmi ajansı WAFA'nın haberine göre, Gazze'deki Avrupa Hastanesinden bir sağlık yetkilisi, İsrail'in saldırılarında ölen 9 Filistinlinin cenazesi ile bazıları ağır olmak üzere çok sayıda yaralının Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus'taki hastaneye getirildiğini söyledi.

WAFA'nın daha önceki haberinde, İsrail ordusunun Refah'ın batısındaki Tel es-Sultan Mahallesi'ndeki bir evi İHA ile hedef alması sonucu 1 kişinin öldüğü, 1 kişinin yaralandığı, Refah'ın kuzeyindeki Hirbet el-Ades bölgesini hedef alan İsrail saldırısında da 1 kişinin öldüğü, aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu çok sayıda kişinin yaralandığı belirtilmişti.

KAYNAK: AA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 15
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    lanet olsun siyonist yahudilere ve destek veren herkese lanet olsun
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Allah im İsrail i , Amerika yi ingiltereyi, Almanya'yı ve İsrail'e yardım edenleri kahhar ismini onlara musallat et , kökleri kurusun , kolay kolay canlarını alma , inliyerek uzun sürede canlarını al. !!!!!!!!
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 3 ay önce Şikayet Et
    KURAN TÜR SURESİ 45-49 Artık dehşete kapılacakları gün ile yüzyüze gelinceye kadar onları kendi halleriyle baş başa bırak. Kurdukları planlar o gün kendilerine hiçbir yarar sağlamayacak ve kendilerine yardım eden de olmayacak! Şüphesiz o zulmedenlere bundan başka bir azap daha var; fakat çoğu bunu bilmez.Sen rabbinin hükmünü sabırla bekle,
    Cevapla
  • Cengız oksakli 3 ay önce Şikayet Et
    Rabbim Rabbim Rabbim hergün müslümanlar Filistin'de katlediliyor Rabbim yetiş Rabbim yetiş Rabbim yetiş islam ordusunu yüce kuvvetinle ayağa kaldır müslümanlar hiçbirşey yapmıyor Rabbim şikayetim sanadır kurban olduğum yaradanım sen yetiş
    Cevapla
  • ALPEREN 24 3 ay önce Şikayet Et
    ALLAH TÜRK leri sana bela olarak versin İNŞAALLAH
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Özgür Özel istedi, CHP Milletvekili Ediz Ün istifa etti
Kim daha güçlü? Tek tek hesapladık... Tüm gözler iran ve İsrail'in üzerinde!