Husilerden "Tufan 1" duyurusu! Kızıldeniz'de yeni dönem

Yemen'deki İran destekli Husiler, deniz saldırılarında kullanılmak amacıyla "Tufan 1" adlı taarruz botu geliştirdiğini açıkladı.

Husilerden "Tufan 1" duyurusu! Kızıldeniz'de yeni dönem
Husilerden "Tufan 1" duyurusu! Kızıldeniz'de yeni dönem
GİRİŞ 22.06.2024 03:45 GÜNCELLEME 22.06.2024 03:46
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Husilere bağlı "El-Mesira" televizyonunda yayımlanan haberde, Husiler tarafından üretildiği belirtilen "Tufan 1" adlı taarruz botunun görüntülerine yer verildi.

GİZLENME KABİLİYETİNE SAHİP

Görüntülerde, botun 150 kilo ağırlığında, 35 deniz mili hız yapabilen ve harp başlığı taşıyan bir taarruz botu olduğu belirtildi.

Yüksek manevra ve gizlenme kabiliyetine sahip olduğu ifade edilen botun, yakın mesafeden sabit ve hareketli deniz hedeflerine saldırı yapabildiği kaydedildi.

Görüntülerde, denizdeki bir hedefe yönelen "Tufan 1" botunun, hedefine doğru hızla yaklaşarak saldırdığı ve patlamasına yol açtığı görüldü.

Muhammet Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 45
  • Musa 2 ay önce Şikayet Et
    Husiler Yeryüzü insanlarının kanını dökerek zenginlik kaynaklarına el koyan emperyalist sömürü düzenine karşı en iyi mücadeleyi veren gerçek cesur insanlardır.Tebrikler, Alkışlar HUSİLERE
    Cevapla
  • Ebabil kuşlari 2 ay önce Şikayet Et
    Senin gibi israil-abd-kafilerinin ajanı, inşallah yakında senin gibi kâfirlerle beraber olan israil-abd -kafileriyle beraber inşallah ceheneme gönderecegiz sizleri <türk yahudi ajanı(sen Türk değilsin,bilakis yahudi dönmesisin,asıl türk kendi dinine devletine sahip çikan dir)<turk
    Cevapla
  • Ali 2 ay önce Şikayet Et
    Gemi değil konteynır vuruyor
    Cevapla
  • Ebabil kuşlari 2 ay önce Şikayet Et
    Seni gibi kâfirler ancak gemileri konteyir olarak görurler abd-israil kafirlerinin ajanı <Ali......
    Cevapla
  • TÜRK 2 ay önce Şikayet Et
    Bot mot sizi kurtarmaz hacı.Tepenize binmek için ABD secimlerini bekliyorlar, çok efelenmeyin.
    Cevapla
  • İnsan 2 ay önce Şikayet Et
    Belli sende ABD gelişini bekliyorsun senin gidi ABD uşağı sen bu ülkenin yüz karasisin. Birde türk yazmışsın türk bu zihniyyette degildir kimligine bak siyonist olmayasin
    Cevapla
  • M ali 2 ay önce Şikayet Et
    Beyaz Türkler yahudi asıllı merak etmeyin siyonizm ile birlikte tüm dünyada yaşayan irkdaslarinizla birlikte yok olacaksınız
    Cevapla
  • MaKuS 2 ay önce Şikayet Et
    'İran destekli Husiler' = PKK'ya dron veren İRAN ! ( Misafir'in yorumuna katılıyorum )
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    O beyenmediğin fakirler Filistin'e yıllardır destek veriyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan sinyali vermişti! AK Parti'den kılıç çeken teğmenlere ilişkin yeni açıklama
Umut Ünlü bir kez daha paralimpik şampiyonu!