Şaşırtan 'Kassam' iddiası: İsrail dünyaya ilan edecek

Kassam karşısında büyük hüsrana uğrayan işgalci İsrail'in, Gazze'de Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugaylarının yenilgisini açıklamaya hazırlandığı iddia edildi.

GİRİŞ 22.06.2024 09:48 GÜNCELLEME 22.06.2024 12:45
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

İsrailli yetkililerden Hamas'ın yok edilmesinin mümkün olmadığı yönünde açıklamalar gelirken, devlet televizyonu KAN, Tel Aviv yönetiminin, Lübnan sınırında Hizbullah'a karşı saldırılarını artırma olasılığıyla birlikte yakın zamanda Gazze'de Kassam'ın yenilgisini ilan etmeye hazırlandığını öne sürdü.

Haberde, Refah kentindeki "askeri faaliyetlerin" sona ermesinin ardından İsrail ordusunun, savaşın üçüncü aşaması olarak bilinen süreçte Gazze Şeridi'ndeki "operasyonlarını" çeşitli şekillerde yürütmeye devam edeceği kaydedildi ancak ayrıntı verilmedi.

İsrail ordusu sözcüsü Daniel Hagari, 19 Haziran'da yaptığı açıklamada, "Filistinli örgütü (Hamas) yok etmek ya da ortadan kaldırmak halkın gözüne kül saçmaktan başka bir şey değil." demişti.

Hagari, Hamas'ı zayıflatmanın tek yolunun Gazze'de yeni bir hükümet kurulmasından geçtiğini ifade etmişti.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 25
  • Yorgun 3 ay önce Şikayet Et
    Savaş yok ki, soykirim var ve israil kazandi çünkü; zavalli Gazze'ye karşi sadece israil değil tüm dünya bir olup soykirim yapti nasil kazababilirlerdi ki?
    Cevapla
  • Hakan TAŞÇI 3 ay önce Şikayet Et
    Dünyaya hakim olan İslam İmparatorlu lkurulacak.Bu yüzyıl mücadele yüzyılı olacakBu uğurda ölenler şehit Gaziiler ise HAKKI yüceltecek .İslam iİmparatorlu kurulacak inan inanmayanlar Barış ve huzura kavuşacak.İslam İmoaratoru kurulmayınca kıyamet kopmayaxak.Yahudilerin ABD AB nin oyunları süreci hızlandıracak.İslam İmparatorlu yıkılıp tekrar düzen bozulunca kıyamet kopacak.
    Cevapla
  • Hakan TAŞÇI 3 ay önce Şikayet Et
    Hamas ve ve El kassam rugayları kazandı.İsrail,İsrail ike birlikte ABD AB ırtaktu kaybettiler.Gazzede kazansa idi Filistini Lübnan Ürdün Irakı Suriyeyi Mısırı ı Suudi Arabistanıı alıp dünya haritasını değiştireceklerrdi.RABBİME şükürler olsun başaramadılar. Mücadele ile Asil sahipleri alacak yönetecek İNŞALLAH.
    Cevapla
  • Kızılelma 3 ay önce Şikayet Et
    Hepimiz HAMASIZ. GAZZEYİZ. FİLİSTİNİZ. amerika ve israil tarihe baksın. Onlar yok oldu. Biz MÜSLÜMANLAR İNŞALLAH hep var olacağız.
    Cevapla
  • Halit 3 ay önce Şikayet Et
    Yeryüzünün şeytanları, insanlık sizden kurtulamadı gitti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray maçına PKK paçavrası sokmaya çalışan PAOK’lu taraftar yakalandı
Rusya Savunma Bakanlığı 'Kimseye acımak yok' diyerek saldırı anlarını paylaştı