Gazze'de can kaybı 37 bin 598'e yükseldi

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne 7 Ekim 2023'ten bu yana düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 47 artarak 37 bin 598'e yükseldi.

GİRİŞ 23.06.2024 15:00 GÜNCELLEME 23.06.2024 15:00
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, İsrail'in Gazze Şeridi'ne 261 gündür sürdürdüğü saldırılara ilişkin bilgi verildi.

İsrail ordusunun son 24 saatte Gazze'nin çeşitli bölgelerinde 4 katliam gerçekleştirdiği, söz konusu saldırılarda 47 Filistinlinin daha yaşamını yitirdiği, 121'inin yaralandığı belirtildi.

İsrail'in 7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda ölenlerin sayısının 37 bin 598'e, yaralı sayısının 86 bin 32'e yükseldiği kaydedildi.

Açıklamada ayrıca hala enkaz altında ve yol kenarlarında cesetlerin bulunduğu ancak İsrail'in engellemeleri nedeniyle sağlık ekipleri ile sivil savunma görevlilerinin cenazelere ulaşamadığı yinelendi. 

KAYNAK: AA
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 5
  • Hakan TAŞÇI 6 gün önce Şikayet Et
    Yeter İsrail durdurulsun Mazlum siviller ölmesin.Bombardıman durdurulsun abluka kaldırılsın.Türkiye Mısır Ürdün Pakistan Suudi Arabistan Fas Tunus Cezayir Barışgücü oluşturulsun Gazzeye Filistin topraklarına girilsin.İsrail çekilsin Barış yapılsın Başkenti Kudüs olan Bağımsız Filistin Devleti kurulsun.İsrailin Topuna tüfeğine El konulup Askeri dağıtılsın Almanya gibi bedel ödesin
    Cevapla
  • Hakan TAŞÇI 1 hafta önce Şikayet Et
    ABD destekli Filistin işgali. Abd İsraile hertürlü desteği veriyor.Katliamı ve işgali destekliyor Ümmet ölmş.Biz müslümanlar ise ABD den Barış bekliyoruz destek bekliyoruz tiyatro oynanıyor Filistinlileri aralıksız aç susuz abluka ve bombardıman ile katlediyor lar seyrediyoruz.Birleşen vicdanlı milletler MİLLETLERİNE RAĞMEN israil ile birleşen Devlet yöneticilerini ortadan kaldırmalı
    Cevapla
  • Hakan TAŞÇI 1 hafta önce Şikayet Et
    ABD ve İsrail ve birleşmiş milletler yöneticileri Müslüman düşmanıdır.Suç ortağıdır.İsraili teşvik ve yardımdan sorumlular.Daha çok Müslüman ölmesi için hertürlü desteği verirler Filistine ve dünyaya bu yöneticiler başta olduğu sürece asla Barış gelmez Müslümanlar birleşip Barış Gücü oluşturursa Barış sağlanır.boşa beklemeyelim.Zaman kaybetmeyelim.
    Cevapla
  • Tual 1 hafta önce Şikayet Et
    Acı ve üzücü bir haber
    Cevapla
  • Kızılelma 1 hafta önce Şikayet Et
    Müslümanlar ölmüş....... Dünyayı titretmesi gerekenler deve kuşu rolüne bürünmüş.........
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Kooperatif Market'te temmuz ayına özel yeni indirimli ürünler
Suudi Arabistan son dakika duyurdu!  Vatandaşlara peş peşe savaş uyarısı...