Suudi Arabistan, kutsal toprakları ziyaret edenler için soru-cevap hattı kuruyor

Suudi Arabistan'da Mescid-i Haram ile Mescid-i Nebevi İşleri Genel Başkanı, Kabe İmamı Abdurrahman es-Sudeys, kutsal toprakları ziyaret edenlerin ibadetlerle ilgili sorularına telefonla cevap verebilmek için girişim başlattıklarını duyurdu.

GİRİŞ 23.06.2024 23:47 GÜNCELLEME 24.06.2024 12:41
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Suudi Arabistan resmi haber ajansı SPA'da konuyla ilgili açıklamalara yer verildi.

Habere göre, kutsal toprakları ziyaret edenlerin sorularına telefonla cevap verebilmek için girişim başlattıklarını duyuran Sudeys, Mescid-i Haram'ı ziyaret edenlerin sorularını yanıtlayarak ibadetlerini ve işlerini kolaylaştırmayı amaçladıklarını belirtti.

Bu kapsamda alimler, hukukçular ve öğretmenlerden oluşan bir grup, kutsal toprakları ziyaret edenlerin sorularına cevap verecek, ziyaretçilerin ibadetlerini doğru bir şekilde eda edebilmelerine yardımcı olunacak.

KAYNAK: AA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 1
  • misafir 3 ay önce Şikayet Et
    haccı da ticarete döktüler.. 3 haftalık fuu pansiyon bir seyahate çıksan vereceğin para dünyanın neresine giderseniz git 5000 euroyı geçmez. Arabistan halılara 10 bin euroluk ne hizmeti veriyor. zulümden başka nir şey değil bu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
'Gazze Kasabı' Netanyahu'yu BM'de alkışlayanların kim oldukları ortaya çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'e Lübnan tepkisi!