Bakü’de hareketli saatler: 3’ü polis 4 kişi hayatını kaybetti

Azerbaycan’da kaçan bir şahsı yakalamak üzere eve baskın düzenleyen polis ile kaçak şahıs arasında çıkan çatışmada 3 polis ve 1 sivil hayatını kaybetti.

GİRİŞ 24.06.2024 11:08 GÜNCELLEME 24.06.2024 11:08
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de daha önce defalarca hüküm giymiş ve aranan Rövşen Allahverdiyev adlı şahıs dehşet saçtı. Bakü’nün Hazar ilçesi Şüvelan kasabasında yaşanan olayda 37 yaşındaki kaçak şahsın evinde olduğuna dair gelen ihbarın ardından harekete geçen polis, şahsın evine baskın düzenledi.

AİLE BİREYLERİNİ CANLI KALKAN OLARAK KULLANDI

Azerbaycan İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Allahverdiyev’in baskın sırasında polise direndiği ve polis memurlarına engel olmak için aile bireylerini canlı kalkan olarak kullandığı kaydedildi. Şahsın polise ateş açtığı kaydedilen açıklamada, polis ile Allahverdiyev arasında çıkan çatışma sonucu 3 polis memurunun ve 1 sivilin hayatını kaybettiği kaydedildi.

Allahverdiyev ise polis memurları tarafından etkisiz hale getirildiği ve olaya ilişkin soruşturmanın devam ettiği aktarıldı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • Amerika 6 gün önce Şikayet Et
    Bu konuda amerikan polisi tek derim af etmez videolari izliyorum katille pazarlik olmaz vur gec. Lakin poliste egitim sorunu var gibi yardim edelim
    Cevapla
  • Aslan 52 6 gün önce Şikayet Et
    eĝitim sıfır
    Cevapla
  • Osman 6 gün önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun
    Cevapla
  • HAKAN'IN FİKRİ 6 gün önce Şikayet Et
    tam bir polis cehaleti eğitimsizlik cahil cesareti daha söylenecek çok söz var azerbeycanda polisin durumu bizdekine göre çok farklı davranıs konusunda arada uçurum ötesi fark var o özgüvenle hareket edersen sonuç bu olur
    Cevapla
  • Misafirzaza 6 gün önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun gardaşlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail askerleri Gazze'de F-16 bombasıyla tuzaklanan pusuya düşürüldü
Son viraja girildi! Memur ve emekli zam oranları: İşte konuşulan rakamlar...