Biden ve Trump kozlarını paylaştı! Canlı yayında ağır sözler

Amerika Birleşik Devletleri'nde Kasım'daki başkanlık seçimleri öncesinde mevcut Başkan Joe Biden ve eski başkan Donald Trump, televizyonda seçim tartışmasında kozlarını paylaştı.

GİRİŞ 28.06.2024 06:22 GÜNCELLEME 28.06.2024 09:20
Bu Habere 92 Yorum Yapılmış

Tartışma bir buçuk sürdü. Kurallara göre, münazarada ilk sözü Başkan Joe Biden aldı. Son söz hakkı ise Donald Trump'ın oldu. 

Tartışma 1960'tan bu yana ilk kez seyirci olmadan yapıldı. Bundan sonraki televizyon tartışması ise 10 Eylül'de yapılacak. 

CANLI YAYINDA AĞIR SÖZLER

Rusya Ukrayna savaşıyla ilgili konuşan Trump, "Putin Biden'a saygı duysaydı Ukrayna'yı işgal etmezdi" derken, Zelenski'nin her geldiğinde ABD'den para alıp gittiğini söyledi. 

Biden'a "Filistinli gibi davranıyor" diyen Trump, "Ben başkan olsaydım Hamas İsrail'e saldırmazdı" ifadelerini kullandı. 

Zihinsel testlerden sorunsuz geçtiğini belirten Trump, "Biden bilişsel teste girsin 2 soru yapamaz." dedi. 

Biden ise, Trump'a "Bu sahnede suçlu olan tek kişi bu adamdır" derken, eski başkan Trump Biden'ın, "Görevden çıkar çıkmaz hüküm giymiş bir suçlu olabileceğini." söyledi. 

Trump gibi adayları engellemek için aday olduğunu söyleyen Biden, "Trump ABD demokrasisini yok etmekte kararlı." dedi. 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 92
  • Hakan TAŞÇI 2 gün önce Şikayet Et
    Her İkisi de katil müslüman düşmanı insanlık düşmanı ayrıştırıcı barışı engelleyen siyonist.Yahudilerin maşası.İsrailin destekçisi Herikşside ABD nşn felaketi olsun sonunu getirsin inşallah.Dünyayı bunların ellerine ve yönetimlerine bırakma Allahım İslamın hakim olduğu bir dünya düzeni nasip et amin inşallah
    Cevapla
  • odp 2 gün önce Şikayet Et
    İş adamıyla laf yarışına girilmez. Sonuç böyle olur çünkü. Biden'a artık geçmiş olsun. O şimdiden ABD parasını çar-çur etmekten, soykırıma suç ortaklığından hüküm giymiş bir suçlu olarak kabul edilebilir
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 2 gün önce Şikayet Et
    BİDEN ve TRUMPT ? İkiside “vatansız para” elemanıdır.İki zıt kutup gibi kamuoyu önüne konur. İnsanları “ikisinden birini seçmesi”ne zorlarlar. Aslında ikisinin kumandası tek merkezdedir. İnsanlara “3ncü bir seçenek bırakılmaz” ve “rakiplerine saldıracak” “bölgesel veya topyekün” savaşa sürükleyecek LİDER bu merkezden belirlenir.
    Cevapla
  • Kadir 2 gün önce Şikayet Et
    Herşeyi biliyorsunuz maşallah ))
    Cevapla
  • Said 2 gün önce Şikayet Et
    Amerika’da demokrasi mi var ? Kapitalist para kölesi insanlar topluluğu
    Cevapla
  • Ali Kent 2 gün önce Şikayet Et
    Ee reise gitsin diye höykürenler, görün işte Siyonizm tehdidi altında adamsızlık çeken koskoca karton ABD yi...İki deccalin elinde oyuncak.Slogan:ben daha siyonistim.Ehee kültürlü Amerikan halkı...Allah'ım ümmete şuur iz'an nasip et.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya İzmir'deki patlama anına ilişkin görüntüleri paylaştı
Kiralarda TÜFE dönemi: Yüzde 25 uygulaması sona eriyor