Suudi Arabistan'dan, Gazze için askeri adım! BM'ye ilettiler: Destekliyoruz!

Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faysal bin Ferhan, Birleşmiş Milletler'e, Gazze'de, misyonu Filistin'i korumak olan uluslararası bir gücün konuşlandırılmasını desteklediklerini bildirdi.

GİRİŞ 05.07.2024 02:47 GÜNCELLEME 05.07.2024 09:41
Bu Habere 67 Yorum Yapılmış

Son dakika Suudi Arabistan haberleri: Filistin ve Gazze Şeridi'ndeki katliam saldırılarını sürdüren İsrail'e yönelik alınabilecek tedbirler kapsamında Suudi Arabistan'dan yeni bir öneri geldi.

Suudi Arabistan'dan, Gazze için askeri adım! BM'ye ilettiler: Destekliyoruz!

BM'YE 'ULUSLARARASI ORDU KONUŞLANDIRMA' DESTEĞİ

Suudi basınında yer alan haberlere göre, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faysal Bin Ferhan, "Avrupa Dış İlişkiler Konseyi" adlı AB düşünce kuruluşunun Madrid'de düzenlenen yıllık toplantısında yaptığı açıklamada Birleşmiş Milletlere (BM), Gazze'de, misyonu Filistin'i korumak olan uluslararası bir gücün konuşlandırılmasını desteklediklerini iletti.

Suudi Arabistan'dan, Gazze için askeri adım! BM'ye ilettiler: Destekliyoruz!

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 67
  • Türk 2 gün önce Şikayet Et
    4. komando tugayını gönderin gerisine karışmayın izleyin sadece
    Cevapla
  • Kimyacı 2 gün önce Şikayet Et
    Öyle bir birim mi var ki desteğini açıklıyor. Açıkça Filistin halkını ve topraklarını koruyacak bir gücün/ordunun kurulmasını istiyoruz, bunun için çabalıyoruz, diyemiyor. Karşılığı olmayan bir cümle söylüyor. Ama y.ne de bu zaman kadar söyledikleri en dişe dokunur cümle.
    Cevapla
  • Ali aksoy 2 gün önce Şikayet Et
    Durumun ne derecede gurur kırıcı oldugunu fark etmemiş ceviz büyüklügünde beyni olan yorumcular.Petro dolar milyardelerin parası,ABD,Ingilterede !Suuidilerin türklerin yerine,yahudi ile işbirligine gitmesi normal ama bir gün gideceklerin yerin türkiye olacaginada iyi biliyorlar...neden dünyada kimse müslümanlarla beraber yaşamak istemiyor,bunuda organize edende yahudiler...
    Cevapla
  • YETER ARTIK 2 gün önce Şikayet Et
    Birleşmiş milletlerden izin al amarikadan izin al bu nedir ya Müslümanın Müslümana yardım etmesine neden bunlar karar veriyor. Bu kafir it sürüsü birbiriyle yardımlaşıp istediği gibi at koşturuyor yeter ya yeter.
    Cevapla
  • Necisiniz 2 gün önce Şikayet Et
    Sakın siz kalkıp kardeşinize yardıma gitmeyin! Hep kardeşimizi kiranlardan talep edin, izin isteyin olmadı kinayip da durun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Irak'ın kuzeyindeki hedefler tam isabet imha ediliyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Esed'e davetimizi yapacağız