Benzin bağımlısı kadın, benzinin tadının neye benzediğini anlattı

Kanada'da benzin bağımlısı olduğunu söyleyen ve ölümcül risklere rağmen her gün benzin içmeye devam eden kadın, benzinin tadının "tatlı ve ekşi, ekşi bir sos gibi." diye nitelendirdi.

Benzin bağımlısı kadın, benzinin tadının neye benzediğini anlattı
Benzin bağımlısı kadın, benzinin tadının neye benzediğini anlattı
GİRİŞ 06.07.2024 10:05 GÜNCELLEME 06.07.2024 13:52
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Kanada Ontario'nun Welland kentinde yaşayan 20 yaşındaki Shannon, depresyon duygusuyla başa çıkmak için bu maddeyi içmeye başladığını ve bağımlılık geliştirdiğini ifade etti.

Günde 16 çay kaşığına kadar benzin tüketebildiğini belirten kadın, risklerin farkında olmasına ve dayanılmaz göğüs ağrıları ve baş dönmesiyle boğuşmasına rağmen ölümcül bağımlılığından kurtulamadığını söyledi.

TLC'de katıldığı bir programda konuşan Shannon, benzinin tadını "Tadı tatlı ve ekşi, ekşi bir sos gibi." diyerek ifade ederken, "Bunun güvenli olmadığını biliyorum, bunun beni öldüreceğini de biliyorum ama yine de duramıyorum. İlk başta karıncalanma oluyor, sonra boğazımın arkasını yakıyor. Bir yere giderken bile yanımdan ayırmıyorum. Onu küçük bir su şişesine koyuyorum." diye konuştu.

Shannon, benzini içmenin en sevdiği yolunun doğrudan kutudan içmek olduğunu söylerken, aynı zamanda benzini shot bardaklarına boşalttığını da söyledi.

Erkan TALU Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erkan TALU

Editör Hakkında

Elazığ'da doğdu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine eğitimler aldı. Haberciliğe "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı; daha sonra Haber 7'ye geçti. Kariyerine, Haber7'de "editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 20
  • Mümin 1 ay önce Şikayet Et
    İnanmadım tüm insanlığin önünde benzinlikte hortumdan içsin
    Cevapla
  • Alaskamkuzey 1 ay önce Şikayet Et
    motor sağlam 8 lik .
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    benzinle çalışan kadın
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    tasvir etmeyin
    Cevapla
  • Abdurrahman Paksoy 2 ay önce Şikayet Et
    bir çakmak eksik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Paris 2024'e Türkiye damgası! Millilerimizden 28 madalya
Rusya-Ukrayna savaşında sürpriz gelişme! Son dakika ateşkes duyurusu