Netanyahu'dan rehine açıklaması

İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu, Hamas ile ateşkes anlaşmalarına ilişkin devam eden müzakerelere değinerek, "Rehinelerimizin serbest bırakılması için çerçeve anlaşmaya bağlıyım” dedi.

GİRİŞ 11.07.2024 20:33 GÜNCELLEME 11.07.2024 20:39
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu, Hamas ile ateşkes anlaşmalarına ilişkin devam eden müzakerelere değindi.

Netanyahu, "Rehinelerimizin serbest bırakılması için çerçeve anlaşmaya bağlıyım, ancak Hamas çerçeveyle çelişen ve İsrail'i tehlikeye atan taleplerde bulunuyorlar” ifadelerini kullandı.

Netanyahu, Hamas’ın taleplerinin neler olduğunu söylemedi.

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 3
  • Hakan TAŞÇI 1 ay önce Şikayet Et
    Yahudiler yalancı sözüne güvenilmezİşgalciSoykırıncı saldırganKatillerçekilmeden esirvermeyinABD ciddi olmalı israile yaptırımuygulamalı silah vermemeliBarış antlaşması uygulanmazsa derhal Barış sever ülkeler öncülüğünde Barış Gücü oluşturulup müdahale edilmeli.Güç uygulanmalı.9aydır Abluka bombardıman.Filistinlilerin insani ihtiyaçları engelleniyor.Allahım Filistinlilere yardımet amin
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Sakın vermeyin
    Cevapla
  • Dünya Döndükçe 1 ay önce Şikayet Et
    Peki soykırımcı siyonist Filistini tehlikeye sokan maddelerne olacak?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail vatandaşları resmen harekete geçti! Netanyahu için yolun sonu! Tam 500 bin...
Galatasaray'da ayrılık! Süper Lig'in yeni ekibine gitti