Rusya'dan Biden iddiası: Halktan gizlediler

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Zaharova, sağlık durumu tartışma yaratan Başkan Biden için, "Onu yeterli gibi göstermeye çalışanlar durumu daha da kötüleştirdi. ABD derin devleti ve medya uzun süre gerçek durumu halktan gizledi." dedi.

Rusya'dan Biden iddiası: Halktan gizlediler
Rusya'dan Biden iddiası: Halktan gizlediler
GİRİŞ 12.07.2024 16:01 GÜNCELLEME 12.07.2024 16:39

Rusya Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Maria Zaharova, ABD'de Başkan Joe Biden'ın sağlık sorunlarının uzun süredir halktan gizlendiğini söyledi. Basın toplantısında konuşan Zaharova, "Biden'ı yeterli gibi göstermeye çalışanlar durumu daha da kötüleştirdi. ABD derin devleti ve medya uzun süre onun gerçek durumunu halktan gizledi." dedi.

Biden'ın geçen ay başkanlık seçimlerindeki rakibi Donald Trump'la karşı karşıya geldiği canlı yayında konuşmakta zorlanması büyük tepkilere yol açmıştı. Dün de Ukrayna lideri Volodimir Zelenskiy'i "Putin" diye tanıtan ABD Başkanı'nın seçim yarışından çekilmesi yönünde çağrılar giderek artıyor.

Erkan TALU Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erkan TALU

Editör Hakkında

Elazığ'da doğdu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine eğitimler aldı. Haberciliğe "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı; daha sonra Haber 7'ye geçti. Kariyerine, Haber7'de "editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye'den İsrailli bakana sert tepki: İftira ve yalan dolu!
İngiliz ekonomistten Mehmet Şimşek çıkışı: 'Yapmasa krizle karşı karşıya kalacaktı'