Kremlin'in 'soğuk savaş' tehdidi sonrası ABD ve Rusya'dan kritik görüşme!

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin ile Rusya Savunma Bakanı Andrey Belousov bu sabah telefon görüşmesi yaptı.

GİRİŞ 12.07.2024 21:22 GÜNCELLEME 12.07.2024 21:31
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) Sözcü Yardımcısı Sabrina Singh, günlük basın toplantısında Lloyd Austin ile Rusya Savunma Bakanı Andrey Belousov'un görüşmesi hakkında bilgi verdi.

AUSTİN VE BELOUSOV'DAN UKRAYNA GÖRÜŞMESİ

Singh, Austin'in, Rus mevkidaşı ile yaptığı telefon görüşmesinde "Rusya'nın Ukrayna'ya karşı devam eden savaşı sırasında iletişim hatlarını sürdürmenin önemini vurguladığını" aktardı.

Görüşmenin Rusya tarafının girişimi ile yapıldığını belirten Singh, iki savunma bakanının yaptığı konuşma hakkında detayların daha sonra açıklanacağını ifade etti.

Austin ile Belousov en son 25 Haziran'da telefonda görüşmüştü.

'SOĞUK SAVAŞA DOĞRU EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ'

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov dün yaptığı açıklamada, "Soğuk Savaş'a doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Tüm bunların hepsi daha önce yaşanmıştı." demişti.

Muhammet Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Bence Bunları ki Danışıklı Dögüş Ases Hedef Türkiye Uyanık Olalım Eyy Türk Kürt Milleti
    Cevapla
  • Hasan 1 ay önce Şikayet Et
    Maraş. Depremi oldu aldırmadık .faizin içine iyice daldık. Toptan tövbe etmez isek. Büyük deprem .Rabbim sonumuzu hayır eylesin. Faiz yiyenler. Allah ve Resulüne savaş açmak gibi. Bilesiniz. Rabbim faizden sana sığınırım.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan sinyali vermişti! AK Parti'den kılıç çeken teğmenlere ilişkin yeni açıklama
Esnek çalışma geliyor: Sosyal güvenlik sistemi masada! Kıdem tazminatı tartışması sürecek