Trump'tan açıklama: Kulağımın üst kısmını delip geçti

Konuşması sırasında suikast girişimine uğrayan ABD başkan adayı Donald Trump, o sırada hissettiklerini açıkladı.

GİRİŞ 14.07.2024 10:29 GÜNCELLEME 14.07.2024 10:34
Bu Habere 68 Yorum Yapılmış

Miting sırasında kulağından vurulan Donald Trump ilk açıklamasını sosyal medyadan yaptı. Saldırı sırasındaki hislerini anlatan Trump, "Ülkemizde böyle bir eylemin gerçekleşmesi inanılmaz" dedi.

 "SAĞ KULAĞIMI DELDİ"

Eski ABD Başkanı Donald Trump, dünya tarihine geçen bu suikast teşebbüsü sonrası ilk açıklamasında, "Bir kurşunla vurulduğunu ve kurşunun sağ kulağının üst kısmını delip geçtiğini" ifade etti.

"ÇOK FAZLA KANAMA OLDU"

Trump, kendine ait Truth adlı sosyal mecran üzerinden yaptığı açıklamada, "Bir vızıltı sesi, silah sesleri duyduğumda bir şeylerin ters gittiğini hemen anladım ve kurşunun derimi parçaladığını hissettim. Çok fazla kanama oldu, o zaman ne olduğunu anladım" ifadelerini kullandı.

Donald Trump'a sıkılan kurşunun en net görüntüsü ortaya çıktıDonald Trump'a sıkılan kurşunun en net görüntüsü ortaya çıktı

GÖREVLİLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Hızlı karşılıkları için Gizli Servis elemanlarına ve kolluk güçlerine teşekkür eden Trump, "En önemlisi, mitingde hayatını kaybeden kişinin ailesine ve ağır yaralanan bir başka kişinin ailesine başsağlığı dileklerimi iletmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Donald Trump mesajında, "Ülkemizde böyle bir eylemin gerçekleşmesi inanılmaz. Şu anda ölü olan saldırgan hakkında hiçbir şey bilinmiyor" diye ekledi. Trump "Tanrı Amerika'yı kutsasın" mesajıyla paylaşımını sonlandırdı.

ABD Başkan adayı Donald Trump'ın mitingine silahlı saldırı! Trump yaralandıABD Başkan adayı Donald Trump'ın mitingine silahlı saldırı! Trump yaralandı

Trump'a saldıran suikastçının kimliği belli olduTrump'a saldıran suikastçının kimliği belli oldu

Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 68
  • Doğan 2 ay önce Şikayet Et
    Dünyada demokrasi yok sana sunulan seçeneklerden seçmek demokrasi değildir bu ilizyon ben şahsen ne bunak biden nede dinazor Trump başa geçsin istemem tüm avrupa da Çin'de trump istemez rusya ister Ukrayna istemez israil terör örgütü ister Filistin devleti istemez biden ise etkisiz eleman Dünya zamanını çalmak gibi işe yaramaz ihtiyar iradesi ve iktidarı olmayan bunak hangisini seçez
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    kulağına küpe olsun
    Cevapla
  • Öncevatan 2 ay önce Şikayet Et
    Tiyatro seçim çalışması vuranda onlardan ölmemiştir öldü süsü vermişlerdir
    Cevapla
  • Fhjjk 2 ay önce Şikayet Et
    Tüh.geberemedi yaaa.
    Cevapla
  • vatandaş 2 ay önce Şikayet Et
    Allah şifanı versin değerli başkan. Kimse bu şekilde öldürülmeyi hak etmiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Polonya'nın yardımına Bayraktar SİHA yetişti
CHP'li Afyonkarahisar Belediyesi'nden rüşvet ve şantaj skandalı!