İsrail Nuseyrat’ta sivillerin sığındığı okulu vurdu: 14 ölü

İsrail güçlerinin Gazze Şeridi’nin merkezindeki Nuseyrat Mülteci Kampı’nda bulunan Birleşmiş Milletler’e (BM) ait bir okula düzenlediği saldırıda, 14 sivil hayatını kaybetti.

GİRİŞ 14.07.2024 17:38 GÜNCELLEME 14.07.2024 19:46
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İsrail Gazze Şeridi’nde kanlı saldırılarına devam ediyor. Bölgede ateşkes müzakereleri sürerken, bir yandan da sivilleri katleden İsrail güçleri, barış sağlanmaması için her şeyi yapıyor.

Güneydeki Han Yunus kentinde dün düzenlenen ve 90 sivilin ölümüne neden olan İsrail saldırısının ardından bugün yine siviller katledildi. İsrail güçleri, Gazze Şeridi’nin merkezindeki Nuseyrat Mülteci Kampı’nde bir kez daha Birleşmiş Milletler’e (BM) ait bir okulu hedef aldı. Bombardımandan kaçan yüzlerce yerinden edilmiş sivilin sığındığı okula düzenlenen saldırıda 14 Filistinli hayatını kaybederken, 70 Filistinli de yaralandı.

Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Ubeyde 2 ay önce Şikayet Et
    Ve islam dünyası yine izliyor cihat yok bi birlik olamadık islam işbirliği teşkilatı ha var ha yok
    Cevapla
  • Selim 2 ay önce Şikayet Et
    Gazze'nin bebekleri yüzümüze ayna tuttu ve kimin ne mal olduğunu gösterdi!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek açıkladı: 3 kalemde vergi artışı düşünmüyoruz
Tecavüzü normal gizli çekimi tuhaf karşıladılar! İşte İsrail TV'si