Donald Trump bombayı patladı! Yeni meydan okuma

ABD’nin eski Başkanı Donald Trump, dün uğradığı suikast girişiminin ardından yaptığı açıklamada, 'Ülkemizi ve hepinizi gerçekten seviyorum. Bu hafta Wisconsin'den büyük ulusumuza seslenmeyi dört gözle bekliyorum' ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 14.07.2024 20:43 GÜNCELLEME 14.07.2024 21:06
Bu Habere 73 Yorum Yapılmış

ABD’nin eski Başkanı Donald Trump’tan dün Pensilvanya eyaletine bağlı Butler şehrindeki seçim mitinginde gerçekleşen suikast girişiminin ardından açıklama geldi.

"TANRI ENGELLEDİ"

Kendi kurduğu Truth Social adlı sosyal medya platformunda açıklama yapan Trump, "Dünkü düşünceleriniz ve dualarınız için herkese teşekkür ederim. Zira akla gelemeyecek olayın gerçekleşmesini engelleyen yalnızca Tanrı'ydı" dedi.

ÖLDÜRÜLEN ABD'Lİ HAKKINDA AÇIKLAMA YAPTI

Açıklamasında korkmayacaklarını vurgulayan Trump, "Bunun yerine inancımızda dirençli ve kötülük karşısında meydan okuyan olarak kalacağız. Sevgimiz diğer kurbanlar ve aileleriyle birlikte. Yaralananların iyileşmesi için dua ediyor ve korkunç bir şekilde öldürülen vatandaşımızın anısını kalbimizde yaşatıyoruz” ifadelerini kullandı.

WISCONSIN'DE MİTİNG YAPACAK

Birlik çağrısı yapan Trump, "Amerikalılar olarak gerçek karakterimizi göstermemiz, güçlü ve kararlı kalmamız, kötülüğün kazanmasına izin vermememiz her zamankinden daha önemlidir. Ülkemizi ve hepinizi gerçekten seviyorum. Bu hafta Wisconsin'den büyük ulusumuza seslenmeyi dört gözle bekliyorum" sözlerini kaydetti.

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 73
  • Büyük Sömerika 1 ay önce Şikayet Et
    Truuuuppp...kulağına küpe olsun,zaten oldu da harbiden ..bu siyonistlere aç savaşı ve def et ülkenden ancak o zaman huzur bulursunuz ,unutmadık seçimi kaybettiğin zaman yahudilerin Bidon'a koştuklarını,tebrik etmek için...lakin kaybeden ve Kudüs'ü İsrail'in başkenti ilan eden beş gramlık beyinli Trump'ın esamesi bile okunmamıştı !!! Don't make America rezil again !!
    Cevapla
  • katibb 1 ay önce Şikayet Et
    günah keçisi bir ayağı çukurda olan joe bidon efendi.. sarıların trump gelirse abd'nin tamamen sahte barışçıl arzusunu yükseltir gibi gibi... ama bu zulüm entarisi dünyanın üzerinden çıkmaz. mevzu biraz dikkat dağılsın. zaten başkanlar tarafından da yönetilmiyor.
    Cevapla
  • medo 1 ay önce Şikayet Et
    Dünya üzerinde yaptırdığınız onca darbe, onca kargaşa, katlettiğiniz milyonlarca çoluk çocuk, kadın, masum varken, yanınıza mı kalacak. Biz Müslümanlarda dahil tasma taktığınız hiç kimse ses çıkarmasa da, elbet hakimler hakimi, hükümdarlar hükümdarı size de bir hesap soracak. Bunların bedelini bir ödetecek. Belki de bu olaylar onun hazırlığıdır. Bir birinize iyice kinlenin diye.
    Cevapla
  • tolga 1 ay önce Şikayet Et
    adam 1 milimle yırttı trump olseydı abd de iç savas olabılirdı yıne kurtulmadık buyuk şeytandan
    Cevapla
  • Ahmet58 1 ay önce Şikayet Et
    Yahudi lobileri aynısını Kenedi ye de yaptılar. Kazanırsa İsrail in sonu olacak göreceksiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz Ayasofya'yı bu imanla zincirlerinden kurtardık
Tarım Kredi Kooperatif Market'ten eylül ayında indirim