Nasrallah'tan İsrail'e uyarı

Nasrallah, Çarşamba günü İsrail ordusunu Lübnan'daki sivilleri hedef almamaları konusunda uyararak İsrail'de şimdiye kadar roket saldırılarına maruz kalmamış yerlerin hedef alınacağını söyledi.

Nasrallah'tan İsrail'e uyarı
Nasrallah'tan İsrail'e uyarı
GİRİŞ 17.07.2024 16:45 GÜNCELLEME 17.07.2024 18:40
Bu Habere 65 Yorum Yapılmış

Hizbullah lideri Hasan Nasrallah, Çarşamba günü İsrail ordusunu Lübnan'daki sivilleri hedef almamaları konusunda uyardı, aksi takdirde grubun yeni İsrail kasaba ve köylerini hedef alacağını söyledi.

ROKET SALDIRISI TEHDİDİ

 Aşure bayramı münasebetiyle yaptığı konuşmada İsrail'i kuzey komşusuna kara harekâtından kaçınması konusunda uyaran Nasrallah, IDF'nin sivilleri vurmaya devam etmesi halinde İsrail'de şimdiye kadar roket saldırılarına maruz kalmamış yerlerin hedef alınacağını söyledi.

TANKINIZ KALMAZ

Nasrallah açıklamasında “Tanklarınız Güney Lübnan'a gelirse tank sıkıntısı çekmezsiniz, çünkü hiç tankınız kalmaz” ifadelerini kullandı ve Gazze'deki savaş devam ettiği sürece İsrail'e karşı saldırılara devam edeceğinin sözünü verdi.
 

Hizbullah İsrail'in askeri üslerini vurduHizbullah İsrail'in askeri üslerini vurdu

Hizbullah'ın İsrail'in kuzeyine saldırısında 4 İsrail askeri yaralandıHizbullah'ın İsrail'in kuzeyine saldırısında 4 İsrail askeri yaralandı

Hizbullah lideri Nasrallah'tan ateşkes mesajı!Hizbullah lideri Nasrallah'tan ateşkes mesajı!

Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 65
  • Candan 1 ay önce Şikayet Et
    Slogan atma bir taşta.sen at
    Cevapla
  • Bilal 1 ay önce Şikayet Et
    İranın kendisi ve güdümündeki yemen hizbullah ve ıraktaki güçleri ile her koldan israile saldırıyor buna rağmen eleştiriliyor. Bana göre ikinci bir iran olsaydı israil diye bir yer kalmazdı.
    Cevapla
  • Habeş-i Bilal 1 ay önce Şikayet Et
    İran (Pers-Fars) ağızlı olduğun belli. Hali hazırda Suriye, Irak, Yemen ve Lübnan'ın yönetimi İran'da zaten. Bir değil, 101 İran da olsa fark etmez. İran ve İsrail, tarihi Pers devletinden beri alışveriş, danışıklı dövüş ve simbiyotik ilişki içerisindedirler. Gizli veya aşikar olarak. İsrail neyse, İran da aynısıdır. Sünni Müslüman düşmanları ve katilleridir. Safları kandırırsın anca.
    Cevapla
  • Sait 1 ay önce Şikayet Et
    Aşure bayramı değil,Aşura yası
    Cevapla
  • Suleyman 1 ay önce Şikayet Et
    Birleşelim tüm İsraili yok edelim yok etmezsek Allah bunun hesabinisoracak sivrisinek bataklığına kurutayım Yahudi yasayamasin
    Cevapla
  • Ali atmaca 1 ay önce Şikayet Et
    Allah yardımcımız olsun gerekeni yapmak lazim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Umut Ünlü bir kez daha paralimpik şampiyonu!
CHP'de gerilim! Mansur Yavaş kürsüde isyan etti!  Özel ve İmamoğlu'ndan jet cevap