Lüks otelde 6 kişi ölü bulunmuştu! Detaylar ortaya çıktı

Tayland'ın başkenti Bangkok'taki lüks bir otel odasında ölü bulunan altı kişinin ardından detaylar ortaya çıktı. Siyanürle öldüğü belirlenen kişilerin faili kendi çıktı.

Lüks otelde 6 kişi ölü bulunmuştu! Detaylar ortaya çıktı
Lüks otelde 6 kişi ölü bulunmuştu! Detaylar ortaya çıktı
GİRİŞ 19.07.2024 06:43 GÜNCELLEME 19.07.2024 06:44
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Turizm ülkelerinden biri olan Tayland'da son yılların en korkunç olaylarından biri yaşandı. İlk elde edilen bilgilere göre 56 yaşındaki Sherine Chong'un, 200.00 euroyu aşan borçları sebebiyle üç kadın ve üç erkeği öldürdüğü iddia ediliyor. Ölen şahısların Sherine Chong isimli kadının akrabası olduğu belirtildi.

Yetkililer tarafından yapılan açıklamalara göre kamera kayıtları incelendiğinde kadının akrabalarının içkilerine zehir atarak öldürdüğü açıklandı. Güvenlik kameraları görüntüleri, Chong'un akrabalarının çaylarına kattığı maddeyi anbean kaydetti. Yapılan incelemelerde zehirli maddenin siyanür olduğu ortaya çıktı.

POLİS AÇIKLAMA YAPTI

Tayland'ın en meşhur otellerinden birinde yaşanan cinayet dünyada yankı uyandırdı. Cesetlerin dördü oturma odasında, ikisi ise yatak odasında bulunan olayda polis, iki kişinin kapıya uzanmış gibi göründüğünü fakat yardım çağıramadan yere yığıldıklarını belirtti.

Polis tarafından yapılan açıklamada ailenin Japonya'da bir hastane açmak için 215 bin sterlin ayırdığını ancak bu yatırımın kaybolduğunu bildirdi ve cinayet planının bu olay üzerinden çıktığı hatırlatıldı.

OTELE 7 KİŞİLİK REZERVASYON YAPILDI

Altı kişinin cansız bedeni, otelin temizlik görevlileri tarafından bulunmuştu ve ihbar üzerine otele gelen polis ekipleri, yapılan ilk incelemeler sonucunda grubun zehirlenme nedeniyle hayatını kaybettiğini kaydetmişti.

Öğrenilenler arasında grubun otele 7 kişilik rezervasyon yaptırdığı bilgisi de yer alıyor. Otel odasında yapılan incelemelerde masalarda kahve ve çay bardakları bulunmuş, herhangi bir kavga veya darp izine ise rastlanmamıştı. Ölü bulunan 6 kişiden 4'ünün Vietnam vatandaşı olduğu, 2'sinin Vietnam-ABD çifte vatandaşı olduğu öğrenilmişti.

Kurbanların ABD vatandaşı olduğu ortaya çıkınca ABD Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Matthew Miller ölenlerin ailelerine başsağlığı diledi.

Oğlunu üstüne oturup öldürdü! 154 kiloluk kadından kan donduran cinayetOğlunu üstüne oturup öldürdü! 154 kiloluk kadından kan donduran cinayet

KAYNAK: MİLLİYET
Elif Sena Demiroğlu Haber7.com - Asistan Editör
Haber 7 - Elif Sena Demiroğlu

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul’da doğdu. Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2020 yılında yüksek onur öğrencisi olarak mezun oldu. Üniversite döneminde 30. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Aydın Doğan Genç İletişimciler Yarışmasında 3.’lük ödülü almaya hak kazandı. Üsküdar Üniversitesinde Medya ve Kültürel Çalışmalar alanında yüksek lisans eğitimine devam etti. İş hayatına haber editörü olarak başladı ve ardından kurumsal iletişim uzmanı olarak çalıştı. Türkiye Gençlik STK’ları Platformu’nda 3 yıla yakın kurumsal iletişim uzmanı olarak deneyim yaparken bir yandan Gençlik Liderliği Eğitim Programı'nda proje koordinatör yardımcısı olarak görev aldı. Sunucu olarak yer aldığı Balkan Sözlüğü programı TRT Türk’te dönemsel olarak yayınlandı. Sivil toplum kuruluşları ile gençlik çalışmalarında gönüllülük faaliyetlerinde bulunmaya ve amatör fotoğrafçılık yapmaya devam ederken meslek hayatına Haber 7’de “Asistan Editör” olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Hasan 1 ay önce Şikayet Et
    Dere, Adamlari Tayland öldürmemis, olaya konu olan hic bir kisi Taylandli degil. Cinayeti isleyen kisi de ölenlerin akrabasi.
    Cevapla
  • Dere 1 ay önce Şikayet Et
    Tayland cehennemden bir cukur gitmeyin
    Cevapla
  • GOCA GONYALI 1 ay önce Şikayet Et
    su testisi su yolunda kırılır, Rabbim, eşin, dostunda, akrabanın iyisini nasip etsin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den nokta atışı katliam: Balkonda oturan Filistinli ve evi hedefte
Milli sporcu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı evine davet etti