Trump saldırı sonrası ilk kez kürsüde

ABD Başkan Adayı Donald Trump, Pensilvanya'da uğradığı silahlı saldırının ardından ilk kez kürsüye çıktı.

GİRİŞ 19.07.2024 06:32 GÜNCELLEME 19.07.2024 10:02
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

ABD Başkan Adayı Donald Trump, Pensilvanya'da uğradığı silahlı saldırının ardından ilk kez kürsüye çıktı. Trump'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

"ADAY OLMAYI KABUL EDİYORUM"

"Tüm Amerika'nın başkanı olmak için adaylığı kabul ediyorum, sadece Amerika'nın yarısı için değil.  

"HİÇ OLMADIĞIM KADAR KARARLIYIM"

(Suikast girişimi) Bu korkunç saldırıya rağmen bu akşam birlik ve kararlılıkla bir aradayız. Hiç olmadığım kadar daha kararlıyım.

"SINIRLARIMIZI KAPATACAĞIZ"

ABD'nin egemen sınırlarını koruyacağız ve kapatacağız. Ülkemize insanların gelmesini istiyoruz ama yasal olarak gelsinler. Ülkemize her yerden geliyorlar. Bu bir işgaldir. Ve bu yönetim bunu durdurmak için hiçbir şey yapmıyor.

Kuzuların Sessizliği'ni izleyen var mı? Bütün bu akıl hastanelerini boşaltıyorlar ülkemize getiriyorlar. Görülmemiş sayıda terörist ülkemize geliyor.

Bizim aptal olduğumuzu zannediyorlar ama bu çok uzun sürmeyecek, bu kadarını söyleyeyim.

Rusya-Ukrayna savaşı ben başkan olsaydım asla olmazdı. Tüm uluslararası krizleri çözeceğim."

Trump'ı vuran suikastçı: 13 Temmuz prömiyerim olacakTrump'ı vuran suikastçı: 13 Temmuz prömiyerim olacak

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Trump ile görüştü: Dikkat çeken açıklama!Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Trump ile görüştü: Dikkat çeken açıklama!

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • misafir 1 ay önce Şikayet Et
    turp sana bi akıl virim baydın seni vurdu ölmedin .sende baydını vur ama sakın ıskalama kulana kuyruguna degil tam alnının ortasına çak mermiyi
    Cevapla
  • hikmet 1 ay önce Şikayet Et
    sizin olmadığınız yerde krizler çözülüyor zaten, yeter ki bulunduğunuz yerleri terk edin.
    Cevapla
  • Kaybedecek Aday 1 ay önce Şikayet Et
    Şimdiki zamandan memnun neo liberal bunak bidoncu bir sürü avane ne diyor. Kurgu. Savaştan kandan gözyaşından dolardan kazananlar tezgahlarına çomak sokulmasını istemiyor. Sadece vitrinde silahı tutan öldürülen bir kukla ile arkasına delil yerleştiren ve bir şey yapmayan gezinen merkezi ve yerel kolluk güçleri var. Azmettiren Ötesini kovid yapmış.Kaybedecek adaya sağlık sorunu dayatılyr
    Cevapla
  • ZÜLKARNEYN 1 ay önce Şikayet Et
    Al birini vur ötekine. İkiside aynı, ikiside ümmetin düşmanı.
    Cevapla
  • Sinir Kapatma 1 ay önce Şikayet Et
    Bu amerikalilarda akıl noksanligi seziliyor,Dünyanın her yerinde karmaşa çıkarıp, göç hareketlerine.sebep okurlarken, kendileri sınırlarını kapatacakmis, oysa Dünyadaki Bütün sorunların Yegane sebebi ABD nin insanlık dışı tutumlaridir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar: Dünya maalesef çok korkunç bir karanlığa doğru gidiyor
Son dakika: Kayıp Narin Güran'ın DNA’sının çıktığı araç ortaya çıktı!