İsrail'in sağlık sisteminde alarm! Yaralı askerlerin tedavisinde aksaklık

Filistin'in Gazze Şeridi'nde hastaneleri vurarak yaralıların sağlık hizmeti almasını engelleyen İsrail'de hastaneler, küresel iletişim kesintisinden ciddi şekilde etkilendi. Yaralı İsrail askerlerinin tedavisi durma noktasına geldi.

İsrail'in sağlık sisteminde alarm! Yaralı askerlerin tedavisinde aksaklık
İsrail'in sağlık sisteminde alarm! Yaralı askerlerin tedavisinde aksaklık
GİRİŞ 19.07.2024 13:19 GÜNCELLEME 19.07.2024 13:19
Bu Habere 105 Yorum Yapılmış

Microsoft'a siber güvenlik yazılımı sağlayan CrowdStrike sistemlerinde oluşan ve dünya genelinde pek çok sektörü etkileyen sorundan işgal devleti İsrail de etkilendi. İsrail’de sağlık sektörü adeta durma noktasına geldi. Sağlık hizmetlerinin yanı sıra hizmet sektörü de olumsuz etkilendi.

YAŞATTIKLARINI YAŞIYORLAR

The Times of Israel gazetesinin haberine göre, İsrail’de bazı hastaneler küresel iletişim kesintisinden ciddi şekilde etkilendi. Hastanelerin sistemlerinde kesintiler yaşanıyor. İsrail Posta Servisi ve bazı basın kuruluşlarının hizmetleri aksadı.

Haaretz gazetesi, İsrail’de müşteri hizmetleri operasyonlarının durduğunu açıkladı.

İsrail’deki Ben Gurion Havalimanı yönetiminden yapılan açıklamada, başka havalimanlarında CrowdStrike sistemlerindeki sorun kaynaklı yaşanacak gecikmelerin Ben Gurion'un operasyonlarını etkileyebileceği bildirildi.

Siber güvenlik devi CrowdStrike'in sistemlerindeki aksaklık sonrası dünya çapında işletmeleri etkileyen büyük bir kesinti yaşanıyor.

CrowdStrike, dünya çapında yaşanan teknik aksaklıklara neden olan sorunu tespit ettiklerini ve kullanıcılara sorunun çözümü için "geçici" bir yol geliştirdiklerini duyurdu.

Gazze'deki Sağlık Bakanlığı korkunç gelişmeyi duyurduGazze'deki Sağlık Bakanlığı korkunç gelişmeyi duyurdu

İsrail, Gazze'deki Şifa Hastanesi Müdürünü aylar sonra serbest bıraktıİsrail, Gazze'deki Şifa Hastanesi Müdürünü aylar sonra serbest bıraktı

Çocukların açlıkla pençeleştiği hastanede hayati tehlikeÇocukların açlıkla pençeleştiği hastanede hayati tehlike

Gazze’de hastanede çalışan doktor anlattı: İsrail yeni bombalarını test ediyor!Gazze’de hastanede çalışan doktor anlattı: İsrail yeni bombalarını test ediyor!

Gazze'deki Sağlık Bakanlığı: 25 bin Filistinlinin Gazze dışında tedavi olması gerekiyorGazze'deki Sağlık Bakanlığı: 25 bin Filistinlinin Gazze dışında tedavi olması gerekiyor

Şifa Hastanesi'nin avlusunda yüzlerce ceset biriktiŞifa Hastanesi'nin avlusunda yüzlerce ceset birikti

Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 105
  • Fatih 1 ay önce Şikayet Et
    Katil terörist israil, Gazze'deki masum insanlara yaşattığın acıların yüz katını yaşarsınız.
    Cevapla
  • Çetin 1 ay önce Şikayet Et
    İnşallah daha beter olurlar katil soykırımcı işgalci terör devleti Gazze'ye yaşatığızınız daha beteri Allah İsrail'e yaşatsın inşallah
    Cevapla
  • Yorumcunun biri 1 ay önce Şikayet Et
    çocuk katilleri yaptıklarınız yanınıza kalmayacak hem bu dünyada hemde ebedi alemde
    Cevapla
  • TAHİR SAYLAN 1 ay önce Şikayet Et
    Beter olun kâfir siyonistler Allah sizi yerin dibine geçirsin
    Cevapla
  • Bgk 1 ay önce Şikayet Et
    Netenyahu ve kabinesi Saddam gibi Kaddafi gibi linç edilsin dünya Yahudileri hadım etsin barış için gerekli öyle ceza çekmeden kurtulmak ölmek yok cezalarini çeksinler yahudi yasadışı yerlesimciler idam edilsin
    Cevapla
  • Xyz 1 ay önce Şikayet Et
    Saddam ve Kaddafi linç edildi idam edildi de ülkelerine barış refah mi geldi, hayır. Yanlış yaptı bu ülkelerin halkı bu bir oyundu Amerika'nın oyunuydu. Ama İsrail için dediğine katılıyorum. İsrail yasattiklarini yaşasın bir an önce Allah bize göstersin ins.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Togg almak isteyenlere kolaylık: Eylül ayına özel faizsiz kredi kampanyası başladı
Yeniden Refah Partisi'nde bir istifa daha