Ünlü şarkıcı sahnede elektrik çarpmasıyla hayatını kaybetti

Brezilyalı rock şarkıcısı Ayres Sasaki, sahnede elektrik çarpması sonucu hayatını kaybetti.

GİRİŞ 19.07.2024 14:28 GÜNCELLEME 19.07.2024 14:53
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

35 yaşındaki şarkıcı Ayres Sasaki, bir otelde verdiği konser sırasında, performansını sergilerken kablosuna bastığı vantilatörden gelen elektrik akımı sonucu hayatını kaybetti.

OLAY HAYRANININ SARILMASINDAN SONRA OLDU

Facianın şarkıcının, sırılsıklam sahneye çıkan hayranına sarılması sonrası gerçekleştiği söyleniyor. Polis ölüm olayını soruşturuyor ancak daha fazla ayrıntı vermedi.Şarkıcının ailesi soruşturma sırasında ayrıntılı yorum yapmaktan kaçındı

Şarkıcını teyzesi Rita Matos yerel medyaya yaptığı açıklamada, “Bildiğimiz şey, gösterisinin belirli bir saat için planlandığı ve öne alındığı" dedi.  Ailenin hâlâ "her şeyin nasıl olduğunu anlamaya çalıştıklarını belirtti. Konserin düzenlendiği Solar Hotel, şarkıcının ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • -Gözlemcí 1 ay önce Şikayet Et
    hiç iyi olmamış kimse işini tam dikkatli yapmıuor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrailli Haham'dan skandal sözler! Filistinli esirlere tecavüz eden askerleri savundu
ABD'den, İran'a Rusya uyarısı! Tahran'dan jet hızında yanıt! Tüm ülkelere çağrı