Bali'de helikopter kazası! 5 kişiyi taşıyordu

Endonezya'nın Bali adasının Güney Kuta bölgesindeki Pecatu'da kayalıklara çarparak kırıma uğrayan helikopterde bulunan 3 kişi ağır yaralanırken 2 kişi, kazayı ufak sıyrıklarla atlattı.

Bali'de helikopter kazası! 5 kişiyi taşıyordu
Bali'de helikopter kazası! 5 kişiyi taşıyordu
GİRİŞ 19.07.2024 16:15 GÜNCELLEME 19.07.2024 16:15

Bali Helitours tarafından işletilen Bell Jet Model 5055 Helikopter Cuma günü öğleden sonra içindeki beş yolcuyla birlikte Pecatu yakınlarında düştü. Uçakta iki Avustralyalı yolcu bulunurken, pilot ve diğer iki yolcu Endonezyalıydı.

Helikopter okyanusa yakın bir yerleşim bölgesine düşerken, görüntülerde uçağın bir kayalık ile bir villa arasında ters döndüğü görülüyor. Bali'nin Endonezya arama ve kurtarma (Basarnas) ajansı, helikopterin Bali saatiyle 14.33'te Bali çevresinde bir tur için Garuda Wisnu Kencana'dan (GWK) havalandığını bildirdi.Ancak sadece birkaç dakika sonra saat 14.37'de düştü. Arama ve kurtarma ajansı helikopterde bulunan herkesin kurtarıldığını bildirdi. Üç yolcu ağır yaralı olarak Siloam Hastanesi'ne kaldırıldı. Endonezya Ulaştırma Bakanlığı helikopterin uçurtma iplerine dolanması sonucu düştüğünü açıkladı.

KAYNAK: HABER7
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Paris 2024'e Türkiye damgası! Millilerimizden 28 madalya
Son dakika: Kayıp Narin Güran'ın DNA’sının çıktığı araç ortaya çıktı!