Pakistan duyurdu! Terör örgütü El Kaide'nin elebaşı yakalandı

Pakistan, El Kaide terör örgütünün kurucusu Usame bin Ladin'e yakınlığıyla bilinen örgüt elebaşlarından Eminül Hak'ın, Pencap eyaletinde yakalandığını duyurdu.

Pakistan duyurdu!  Terör örgütü El Kaide'nin elebaşı yakalandı
Pakistan duyurdu! Terör örgütü El Kaide'nin elebaşı yakalandı
GİRİŞ 19.07.2024 19:30 GÜNCELLEME 19.07.2024 19:30
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Geo News televizyonundaki habere göre, Pakistan Terörle Mücadele Birimi (CTD) yetkililerinden Osman Akram Gonadal, Pencap eyaletinin Gujrat bölgesinde Eminül Hak'ın istihbarat destekli operasyonla gözaltına alındığını bildirdi.

TERÖR ÖRGÜTÜ EL KAİDE'NİN ELEBAŞI YAKALANDI

Gonadal, terör örgütü El Kaide'nin elebaşlarından Afganistan vatandaşı Hak'ın Gujrat bölgesine bağlı Sarai Alamgir kasabası yakınlarında yakalandığını ve üzerinden Lahor ve Haripur merkezli adreslerinin yazılı olduğu Pakistan kimlik kartının çıktığını açıkladı.

Hak'a karşı dava açıldığını belirten Gonadal, yetkililerin Hak'ın Pakistan'da ne yaptığını araştıracağını aktardı.

KAYNAK: AA
Muhammet Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • ismail 1 ay önce Şikayet Et
    ABD boşuna hükümeti devirmedi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan yasaklı yemin metni okuyan teğmenlere: Bu kılıçları kime çekiyorsunuz
Son dakika: Kayıp Narin Güran'ın DNA’sının çıktığı araç ortaya çıktı!