Türk-Filistin Dostluk Hastanesi'nin Müdürü: Türkiye gereğini yerine getirecek

İsrail askerlerinin saldırdığı ve zafer pozu verdiği Türk-Filistin Dostluk Hastanesi'nin Müdürü Sukeyk, "Türkiey'ye gözdağı vermeye çalışıyorlar. Türkiye çok büyük bir devlet, gereğini yerine getirecektir" dedi.

Türk-Filistin Dostluk Hastanesi'nin Müdürü: Türkiye gereğini yerine getirecek
Türk-Filistin Dostluk Hastanesi'nin Müdürü: Türkiye gereğini yerine getirecek
GİRİŞ 20.07.2024 07:38 GÜNCELLEME 20.07.2024 07:38
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

İşgalci İsrail askerleri, Gazze'deki kanser hastalarına hizmet veren tek hastane olan Türk-Filistin Dostluk Hastanesi'ne saldırarak kullanılamaz hale getirmişti. 

Savaşın ilk günlerinde hastaneyi hedef alan işgalciler, geçtiğimiz günlerde hastane önünde "zafer pozu" vererek bir fotoğraf yayınlamıştı. 

Yeni Şafak'tan Rabia Şenol'a konuşan Hastane Müdürü Subhi Sukeyk, Türkiye'ye gözdağı verildiğini söyledi. 

"TÜRKİYE ÇOK BÜYÜK DEVLET, GEREĞİNİ YERİNE GETİRECEK"

Sukeyk, “Hastanemize saldırarak Türkiye’ye gözdağı vermeye çalışıyorlar. Bu saldırı Türkiye’ye ve Türkiye’nin egemenliğine yönelik bir saldırıdır. Ancak işgalciler şunu bilsin, Türkiye çok büyük bir devlettir. Gereğini yerine getirecektir. Hastanemizin onarılması için Türkiye elinden geleni yapıyordu. Türkiye’nin burada yaşanan zulme karşı net duruşu İşgalcileri çok fazla rahatsız ettiği için bu fotoğrafla Türkiye’ye Gazze’den uzak durması konusunda mesaj veriyor” dedi.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 25
  • Karahanlı 1 ay önce Şikayet Et
    Allah'ım parçalanmış kalplerimizi birleştir, kâfir kavimlere karşı bize yardım et. Bizi salih işlerde istihdam et.
    Cevapla
  • Ateş 1 ay önce Şikayet Et
    E artık siyah sancagı çekme zamanı gelmedimi
    Cevapla
  • Kızılelma 1 ay önce Şikayet Et
    Bir gün cehennemin kapılarını açmaya geleceğiz ergenekondan ve işte o zaman bu pozu verenler yada aynı pozu vermek isteyecek nesilleri sivilleri katletmekle aynı şey olmadığını alacaklar savaş oyununun.Kendileri çil yavrusuna dönecek.
    Cevapla
  • memati 1 ay önce Şikayet Et
    Sıra sizede gelecek lanetli yahudiler, Çoluk cocuk demeden silahsız insanları öldürüyorsunuz, ALLAH bunun hesabını, Türk ordusuyla sorsun size, Amin...
    Cevapla
  • Ökkeş 1 ay önce Şikayet Et
    Çok iyi çalışmamız lazım gelecek te türkün adaleti heryerde insanlığın ihtiyacı kuruluşu olacak .medeniyet ve insanlık anlayışları nekadar adi görebiliyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kayıp Narin'de son dakika gelişmesi! Özel ekip ortaya çıkardı! 12 dakikalık sır
Burun ameliyatı olan genç kızdan acı haber: Ailesinden ihmal iddiası