Kassam Tugayları duyurdu! İsrail ordusunu şaşırtan tuzak: Çok sayıda ölü var

Son dakika haberi: Hamas Hareketi'nin silahlı kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentinde bir tünel ağzında İsrail ordusundan bir grup askeri tuzağa düşürdüklerini açıkladı.

Kassam Tugayları duyurdu! İsrail ordusunu şaşırtan tuzak: Çok sayıda ölü var
Kassam Tugayları duyurdu! İsrail ordusunu şaşırtan tuzak: Çok sayıda ölü var
GİRİŞ 20.07.2024 13:45 GÜNCELLEME 20.07.2024 13:46
Bu Habere 78 Yorum Yapılmış

Hamas Hareketi'nin silahlı kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentinde bir tünel ağzında İsrail ordusundan bir grup askeri tuzağa düşürdüklerini, askerleri ölü ve yaralı olmak üzere etkisiz hale getirdiklerini duyurdu.

TÜNELE TUZAK KURULDU

Kassam, Telegram hesabından yaptığı açıklamada, "Kassam Mücahitleri, piyade erlerinden oluşan bir grup İsrail askerini daha önce mayınlanmış bir tünelin ağzında tuzağa düşürerek onların bir kısmını öldürdü, bir kısmını da yaraladı." ifadeleri yer aldı.

Açıklamada, operasyonun Refah kentinin batısındaki Tel es-Sultan Mahallesinde gerçekleştirildiği kaydedildi.

Kassam'ın söz konusu açıklamasına karşı İsrail tarafından henüz bir yorum yapılmadı.

İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nde Filistinli silahlı direniş gruplarıyla girdiği silahlı çatışmalara dair ayrıntılı bilgi vermekten uzak kalırken, kendi saflarındaki ölü ve yaralı sayılarını vermeyle yetiniyor.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 78
  • ..... 1 ay önce Şikayet Et
    Le galibe ilLALLAH, islam dini nurunu tamamlayacak, ALLAH büyük
    Cevapla
  • Eyman 1 ay önce Şikayet Et
    Ya Rabbim! Bir avuç mucahidin, koca dünya vahşilerini cezalandırma hareketlerini katından bize vaadettin nur ile destekle. Vahşi batı uygarlığını darmadağın et ya Rabbim!
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Allah bereket versin
    Cevapla
  • Mardin'li 1 ay önce Şikayet Et
    YARABBİ sana yalvarıyorum Gazze'ye giren hiçbir SiyonİT necis kuduz vahşi köpek itrail askeri ve teçhizatı oradan sağ çıkmasın. Amin
    Cevapla
  • Abdulbaki Yeşil 1 ay önce Şikayet Et
    Gönüllü çağırsalar binlerce emekli özel harekatçı eminim gider, silah ve adam olsa Israil in tamamını haritadan siler bizim özel harekatımız. Yeterki emir gelsin milyonlar yığılır Israil kapılarına Mısır Suriye Türkiye Iran Pakistan haydın el ele sınırlara asker sivil yığın bakın neler oluyor. Araplarda bi nane yok korkak satılmış hepsi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara'da bir trafik magandası 'yavaş yürüdü' diye yaşlı adama kafa attı
Türkiye üye olmak istiyordu: Rakamlarla BRICS!