Gazze'de ağır bilanço: Son 24 saatte 64 şehit daha

Son dakika haberine göre İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne 7 Ekim 2023'ten bu yana düzenlediği saldırılarda şehit olanların sayısı, son 24 saatte 64 artarak 38 bin 983'e yükseldi.

GİRİŞ 21.07.2024 16:49 GÜNCELLEME 21.07.2024 17:58
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, İsrail'in Gazze Şeridi'ne 289 gündür sürdürdüğü saldırılara ilişkin bilgi verildi.

İsrail ordusunun son 24 saatte Gazze'nin çeşitli bölgelerinde 4 katliam gerçekleştirdiği, söz konusu saldırılarda 64 Filistinlinin daha şehit olduğunu 105 kişinin yaralandığı belirtildi.

İsrail'in 7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda ölenlerin sayısının 38 bin 983'e, yaralananların sayısının da 89 bin 727'ye yükseldiği kaydedildi.

Açıklamada ayrıca hâlâ enkaz altında ve yol kenarlarında cesetlerin bulunduğu ancak İsrail'in engellemeleri nedeniyle sağlık ekipleri ile sivil savunma görevlilerinin cenazelere ulaşamadığı yinelendi.

KAYNAK: AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Demir yumruk 1 ay önce Şikayet Et
    Benim gördüğüm kadarı ile, Türkiye'de en okumuşundan, en fanatik cahiline kadar çok büyük bir çoğunluk, Filistin ile Hamas arasındaki farkı ya bilmiyor, ya da anlamıyor. Filistin halkı Hamas tarafından esir alınmış durumda.. Maalesef Hamas'a bağlı olmayan kimse, ne işe girebiliyor, ne de kendi iradesi ile kendini yönetebiliyor. Ülkenin bütün kaynakları ve dış ülkelerden gelen biri yardı
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    bu nasıl zulüm Allah'ım ne olur Gazze'ye meleklerini gönder görünmez ordularını gönder zafer ihsan eyle
    Cevapla
  • 7500. 1 ay önce Şikayet Et
    Hey Müslüman alemi ne zaman harekete geçeceksiniz. Türkiye çaresiz lidersiz bu yüzden bizden bir şey beklemeyin.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Rabbim ezanlar suyu hürmetine yerle yeksan etsin israil abd avrupayıııııı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'den, İran'a Rusya uyarısı! Tahran'dan jet hızında yanıt! Tüm ülkelere çağrı
İzmit Körfezi nasıl yaşama döndü! Başkan Büyükakın Haber7'ye anlattı...