Trump'tan, Biden'ın çekilme kararı sonrası ilk açıklama!

Demokrat rakibi ABD Başkanı Joe Biden'ın seçim yarışından çekilmesinin ardından Cumhuriyetçi aday ve ABD'nin eski Başkanı Donald Trump, Biden'a yönelik sert açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 21.07.2024 21:55 GÜNCELLEME 22.07.2024 03:22
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Trump, Biden'ın seçim yarışından çekildiğini duyurmasının ardından Social Truth adlı sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

"ETRAFINDAKİ HERKES ONUN BAŞKAN OLAMAYACAĞINI BİLİYORDU"

Trump, “Sahtekar Joe Biden başkanlığa aday olmaya ve kesinlikle hizmet etmeye de uygun değildi. Ve hiçbir zaman da olmadı. Başkanlık konumuna ancak yalanlarla, yalan haberlerle ulaştı. Doktoru ve medya da dahil olmak üzere etrafındaki herkes onun başkan olamayacağını biliyordu” dedi.

"BİDEN HİÇ BAŞKAN OLMAMALIYDI"

Trump, "Biden hiç Başkan olmamalıydı." ifadesini kullanarak Biden'ın başkanlığı döneminde ülkenin büyük zarar gördüğünü savundu.

"Biden, başkanlık için aday olmaya hiçbir zaman uygun değildi ve durumu başkanlığa devam etmeye de uygun değil." ifadesine yer veren Trump, Biden'ın başkanlığının ülkeye verdiği hasarı hızlıca "tamir edeceğini" kaydetti.

"ONUN VERDİĞİ ZARARI ÇOK HIZLI BİR ŞEKİLDE TELAFİ EDECEĞİZ"

Biden'ın göç politikasını hedef alan Trump, “Ve şimdi, sınırlarımızdan tamamen kontrolsüz ve incelenmemiş şekilde geçen çoğu hapishanelerden, akıl hastanelerinden gelen milyonlarca insan ve rekor sayıda teröristle ülkemize ne yaptığına bir bakın. Onun başkanlığından dolayı çok acı çekeceğiz ama onun verdiği zararı çok hızlı bir şekilde telafi edeceğiz” dedi.

"HARRİS'İ YENMEK DAHA KOLAY"

Trump ayrıca, "O (Biden), ülkemiz tarihindeki en kötü başkan. Ülkemiz tarihine açık ara en kötü başkan olarak geçecek. Başkan Yardımcısı Harris'i yenmek Biden’ı yenmekten daha kolay olacak” ifadeleri kullandı.

 

 

 

KAYNAK: İHA, AA
Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 28
  • Mehmet Arif 1 ay önce Şikayet Et
    Arjantin, Meksika, İngiltere, Ukrayna, abd vs vs ülkelerin başına siyonistler geçiyor. Yahudiler bunu nasıl başarıyor bakmak lazım
    Cevapla
  • Adil 1 ay önce Şikayet Et
    Her iki taraf de siyonistlerin egemenliğinde olduğu için kim seçilirse seçilsin siyonistler kazanacak.
    Cevapla
  • Salamen 1 ay önce Şikayet Et
    Hadi Deli oğlan kop gel gayrı
    Cevapla
  • yusufCUK 1 ay önce Şikayet Et
    Biden, içi boşalmış Boş Bidon gibi olarak tarihe geçen bir ABD başkanı oldu. Diğer yanı ile Etkisiz elamanın arkasında ki diğer içi boş bidonların da olması oldu.
    Cevapla
  • misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Amerika halkından olmalı artık yahudilerden olmanalı dünyayı savaşa yok etmeye uğraşıyorlar Amerika halkı tepki vermeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan sinyali vermişti! AK Parti'den kılıç çeken teğmenlere ilişkin yeni açıklama
Selçuk Bayraktar: Dünya maalesef çok korkunç bir karanlığa doğru gidiyor