Biden'ın kararı sonrası Kamala Harris'ten ilk açıklama! Seçim yarışına hızlı başladı

ABD Başkanı Joe Biden'ın seçim yarışından çekilmesi ve Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in adaylığını desteklediğini açıklamasının ardından Harris, "Adaylığı hak etme ve kazanma niyetinde" olduğunu belirtti.

GİRİŞ 22.07.2024 02:13 GÜNCELLEME 22.07.2024 08:24
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Adaylıktan çekildiğini duyuran ABD Başkanı Joe Biden'ın başkanlık seçimleri için aday gösterdiği Başkan Yardımcısı Kamala Harris'ten ilk açıklama geldi.

Biden'ın kararı sonrası Kamala Harris'ten ilk açıklama! Seçim yarışına hızlı başladı

HARRİS'TEN BİDEN'A TEŞEKKÜR

Harris, konuya ilişkin yazılı açıklama yaptı.

ABD Başkanı Biden'a liderliği için teşekkürlerini ileten Harris, "Başkan Biden, özverili ve vatansever bir şekilde tüm hayatı boyunca ne yaptıysa onu yapmaya devam ediyor: Amerika'yı ve halkını her şeyden üstün tutuyor." ifadelerini kullandı.

Biden'ın kararı sonrası Kamala Harris'ten ilk açıklama! Seçim yarışına hızlı başladı

'ADAYLIĞI HAK ETME VE KAZANMA NİYETİNDEYİM'

Harris, Başkan'ın onayı ve desteğini almış olmaktan gurur duyduğunu vurgulayarak, "Adaylığı hak etme ve kazanma niyetindeyim." ifadelerine yer verdi.

Demokrat Parti ve ülkeyi birleştirmek için elinden gelen tüm çabayı sarf edeceğini belirten Harris, "Donald Trump ve 2025 Projesi'nin aşırıcı gündemini yenmek için gücü dahilinde her şeyi yapacağının" altını çizdi.

NE OLMUŞTU?

ABD Başkanı Joe Biden, 5 Kasım'da yapılacak olan ABD başkanlık seçimlerinde adaylıktan çekildiğini açıklayarak, Demokratların başkan adayı olarak Kamala Harris'i desteklediğini ilan etmişti.

ABD Başkanı Joe Biden adaylıktan çekildi! Başkan adayını da ilan etti

Trump'tan, Biden'ın çekilme kararı sonrası ilk açıklama!Trump'tan, Biden'ın çekilme kararı sonrası ilk açıklama!

Rusya'dan son dakika Biden duyurusu: Şimdi sıra sonraki adımda! Putin'den flaş yorumRusya'dan son dakika Biden duyurusu: Şimdi sıra sonraki adımda! Putin'den flaş yorum

Muhammet Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 35
  • Vatandaş 1 ay önce Şikayet Et
    Bundan bir turşu olmaz ABD kadın Başkan seçmez bekleyin görün boş reklam
    Cevapla
  • Ali Veli 1 ay önce Şikayet Et
    Biden ilk kez başkan seçildiğinde, Biden'ın sağlık durumu tartışılıyordu. Kamala Haris'in görevi devralacağı konuşuluyordu. Bu proje daha önce hayata geçirilecekti ama Rusya Ukrayna savaşı patlak verdi. Abd başkan değişikliğini yapamadı. Şimdi süpriz olarak Kamala Haris i başkan seçtirebilirler. Hatta Biden görevden şimdi bile çekilebilir. Yoksa Abd içinden bir destek olmadan kazanamaz.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Büyük Kafir Amerikada kimin başa geldiğinin bir önemi yok. Çünkü bu kafir ülkeyi arkadaki büyük kafirler yönetiyorlar. Sözde seçilenler ise kuklalar
    Cevapla
  • Emekli 41 1 ay önce Şikayet Et
    Sonunda bunak gitti he.
    Cevapla
  • Seyfi 1 ay önce Şikayet Et
    Hapsi siyonist. Kamalası, Trump'ı diğer yardımcılar, fark eden birşey yok. ABD özgür değil. Yönetimi siyonist egemenliğinde.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Paris 2024'e Türkiye damgası! Millilerimizden 28 madalya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gölcük Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti