Trump'tan olay çıkış: O kadar çok nükleer silahı var ki...

Geçtiğimiz günlerde Michigan'da düzenlenen kampanya mitinginde konuşan ABD Başkan adayı Donald Trump, Kim Jong-un'la olan dostluğuyla övürken Kuzey Kore liderini beyzbol maçına götürmek istediğini söyledi.

GİRİŞ 22.07.2024 08:32 GÜNCELLEME 22.07.2024 10:24
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

ABD eski başkanı ve başkan adayı Donald Trump cumartesi günü Michigan'da düzenlenen mitingde Kuzey Kore lideri Kim Jong hakkında konuşma yaptı. Kim Jong'la dostluklarından övgüyle bahseden Trump onu bir beyzbol maçına götürmek istediğini söyledi.

Trump, Kuzey Kore lideri hakkında şunları söyledi:

"İyi geçinmek iyidir, kötü değil. Ona 'neden başka bir şey yapmıyorsun' derdim. Tek yapmak istediği nükleer silah satın almak ve yapmak. Ona 'rahatla, sakin ol' dedim. Elinde yeterince var. O kadar çok nükleer silahı var ki. Dedim ki, 'rahatla, bir beyzbol maçına gidelim, sana nasıl beyzbol oynanacağını göstereceğim. Yankees'i izlemeye gideriz."

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    iki canmaz bir ipte oynamaz
    Cevapla
  • Murat 1 ay önce Şikayet Et
    ulan ne güldüm ya beyzbol
    Cevapla
  • hıghlander 1 ay önce Şikayet Et
    Heey you maan! Donald!...iyi olur...şu adamın beynini silahlardan uzaklaştır biraz.! Yalnız kriket maçından sonra sana:'' -Gel kuzey kore'ye geçelim, gezeriz.Sonra da sana yeni füze denenmemizi göstereyim, öğleden sonra çay saatinde, atışı seyreder, çay içeriz'' diyebilir..aman dikkat! : )))
    Cevapla
  • İslam Sancağı 1 ay önce Şikayet Et
    Batılı vahşiler ancak güce saygı duyarlar, güçten anlarlar.
    Cevapla
  • Türk 1 ay önce Şikayet Et
    Çatlak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den, İran'a Rusya uyarısı! Tahran'dan jet hızında yanıt! Tüm ülkelere çağrı
Tarım Kredi Kooperatif Market'ten eylül ayında indirim