Trump'ın Harris'e yaptığı bağışlar ortaya çıktı

Donald Trump'ın, 2011 ve 2013'te Başkan Yardımcısı Kamala Harris'e California başsavcılığı için yürüttüğü kampanyalara 2 kez bağış yaptığını ortaya koydu.

GİRİŞ 22.07.2024 13:42 GÜNCELLEME 22.07.2024 14:12
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

ABD basını, eski ABD Başkanı ve Cumhuriyetçilerin başkan adayı Donald Trump'ın, 2011 ve 2013'te Başkan Yardımcısı Kamala Harris'e California başsavcılığı için yürüttüğü kampanyalara 2 kez bağış yaptığını ortaya koydu.

ABD basınında yer alan haberlere göre, finansal kayıtlar, Trump'ın Harris'e 2011'de 5 bin dolar, 2013'te ise 1000 dolarlık bağış yaptığını gösteriyor.

ABD Başkanı Joe Biden adaylıktan çekildi! Başkan adayını da ilan ettiABD Başkanı Joe Biden adaylıktan çekildi! Başkan adayını da ilan etti

Joe Biden yerini ona bıraktı! Kamala Harris kimdir?Joe Biden yerini ona bıraktı! Kamala Harris kimdir?

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Cumhuriyetçi Parti başkan adayı Trump'ın başkanlığı öncesinde, Harris'e California başsavcılığı için yürüttüğü kampanyalara bağışları sosyal medyada da gündem olurken, uzmanlar Trump'ın, iş insanı olarak Demokrat Partiye yaptığı eski bağışlarının olağan bir durum olduğunu belirtiyor.

Ayrıca Trump'ın kızı Ivanka Trump'ın da 2014'te Harris'ın kampanyasına 2 bin dolarlık bağış yaptığı ortaya çıktı.

Öte yandan, The Sacramento Bee gazetenin 2020'deki haberinde, Trump'ın ABD başkanlığı için adaylığını açıkladığı 2015'te, Harris'in, söz konusu bağışları "insan hakları savunucusu bir vakıfa" bağışladığı belirtilmişti.

 

Biden'ın çekilmesinin ardından İsrail'den ilk yorum geldiBiden'ın çekilmesinin ardından İsrail'den ilk yorum geldi

Erdoğan'ı devireceğim diyen biri daha siyasetten silindi: BidenErdoğan'ı devireceğim diyen biri daha siyasetten silindi: Biden

Biden'ın kararı sonrası Kamala Harris'ten ilk açıklama! Seçim yarışına hızlı başladıBiden'ın kararı sonrası Kamala Harris'ten ilk açıklama! Seçim yarışına hızlı başladı

Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Asiltürk 1 ay önce Şikayet Et
    Truamp güzel olan her kadina bağiş yapar Onun yapisi öyle.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    yahu kafirler birdir demiyormu Peygamber eee kimden umut bekliyorsunuz hepsinin hocası şeytandır hepsi zalimler zalim,eğer acıma olsaydı önce kendilerine acıyıp iman ederlerdi
    Cevapla
  • zulüm 1 ay önce Şikayet Et
    Korsanlar diyarı ABD siyonizm kıtası
    Cevapla
  • durum vaziyetleri 1 ay önce Şikayet Et
    o zaman başka. o zaman başsavcılıga oynuyormuş. tabi trump akıllı adam.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'den İsrailli bakana sert tepki: İftira ve yalan dolu!
Süper Lig devinden Sadio Mane bombası! Başkan bizzat devrede