Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda İsrailli sporculara 24 saat koruma sağlanacak

Fransa İçişleri Bakanı Gerald Darmanin, 26 Temmuz’da başlayacak olan Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda İsrailli sporculara 24 saat koruma sağlanacağını açıkladı.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda İsrailli sporculara 24 saat koruma sağlanacak
Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda İsrailli sporculara 24 saat koruma sağlanacak
GİRİŞ 23.07.2024 09:22 GÜNCELLEME 23.07.2024 09:22

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’na sayılı günler kaldı. Fransa İçişleri Bakanı Gerald Darmanin, aşırı solcu Boyun Eğmeyen Fransa (LFI) Partisi Milletvekili Thomas Portes'in İsrailli sporcularının Fransa'da hoş karşılanmadığını ve oyunlara katılmalarına karşı protesto gösterileri düzenlenmesi çağrısında bulunmasının ardından İsrailli sporculara 24 saat koruma sağlanacağını açıkladı.

İsrail delegasyonuna yönelik güvenlik sorunları nedeniyle 1972 Münih saldırısında öldürülen İsrailli sporcular için düzenlenecek anma töreni, Paris Belediye Binası yerine İsrail’in Fransa Büyükelçiliği'nde yapılacak.

Paris'te dikkat çeken görüntüler! Türkiye'de olsa ortalık ayağa kalkardıParis'te dikkat çeken görüntüler! Türkiye'de olsa ortalık ayağa kalkardı

Paris'te bayrağımızı taşıyacak isimler açıklandıParis'te bayrağımızı taşıyacak isimler açıklandı

İngiliz gazeteci Medhurst, FIFA’nın ‘siyonist’ maskesini indirdiİngiliz gazeteci Medhurst, FIFA’nın ‘siyonist’ maskesini indirdi

KAYNAK: İHA
Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fitch Ratings'ten son dakika Türkiye kararı! Kredi notunu BB-'ye yükseltti
İtalya'dan son dakika İran ve Rusya duyurusu! Savaş ilanı gibi tehdit