Maduro gözünü kararttı! Teyakkuza geçildi! Yaptıkları son hata olur

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, aşırı sağcıları ülkede 28 Temmuz'da düzenlenecek devlet başkanı seçimine "gölge" düşürmekle suçladı.

GİRİŞ 23.07.2024 13:41 GÜNCELLEME 23.07.2024 13:55
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Büyük Vatansever Kutup (Gran Polo Patriotico) adayı Maduro, Nueva Esparta eyaletine bağlı Porlamar kentinde, partisi tarafından organize edilen mitingde halka seslendi.

Maduro, ülkesindeki aşırı sağcıların pazar günü yapılacak seçimlere gölge düşürmeye çalıştığını belirterek, halktan provokasyona gelmemesini istedi.

MADURO: YETER ARTIK

Güvenlik güçlerinin şiddet eylemleri ve enerji santrallerine yönelik olası saldırılara karşı teyakkuza geçtiğini vurgulayan Maduro, "Halka zarar vermek için yaptıkları son hata olur. Yeter artık. Venezuela'nın barış, ekonomik büyüme ve refaha ihtiyacı var." ifadesini kullandı.

Maduro, 6 ay içerisinde ihtiyaç sahipleri için en az 3 milyon yeni konut inşa edeceklerini ve bu konutların 400 binini 2025'te teslim edeceklerini söyledi.

Venezuela oligarşisinin ülkenin petrol kaynaklarını gringolara (ABD'yi kastederek) devretmek istediğini savunan Maduro, "28 Temmuz'da büyük bir zafer kazanacağız ve Karakas'ta ırkçı oligarşiye haddini bildireceğiz. Onlara yaptırımların, ablukanın ve ekonomik savaşın hesabını soracağız." diye konuştu.

Venezuela halkı, 28 Temmuz'da yeni devlet başkanını seçmek için sandık başına gidecek.

Seçimin, Devlet Başkanı Nicolas Maduro ile muhalefetin ortak adayı Edmundo Gonzalez arasında geçmesi bekleniyor.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • Sakaryali 1 ay önce Şikayet Et
    Büyük Maduro sizleri canı gonulden destekliyoruz bağımsız Venezüella için mucadelenizde her zaman başaracaksınız Büyük REİS
    Cevapla
  • vdg 1 ay önce Şikayet Et
    bence hainlik yapanin kafasini kesmek gerek biz de ayni cok yahudi cocuklari var durmadan hainlik yapar yada askerin icinde direk idam edeceksin
    Cevapla
  • Kığılı 1 ay önce Şikayet Et
    Buda geçer dayanmalısın Sayın Maduro
    Cevapla
  • Mehmet 1 ay önce Şikayet Et
    Madura reis seni seviyoruz dualarimiz seninle
    Cevapla
  • Atatürkçü 1 ay önce Şikayet Et
    Yanındayız Maduro ! Hugo Chavez de senin gibi siyonistlere karşıydı. Arkadaşlar Dünya'daki solcular anti-emparyelisttir. Bizimkiler gibi siyonist küreselci değiller. Bizim solcuların Atatürk'le Ecevit'le alakaları yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Vaniköy'de ne oldu? Bakan Kurum: İBB'yi uyarıyorum...
Otomotiv devine şok! Tüm anahtarlara el koydular