Yahudiler ABD Kongresi'nde! Netanyahu'ya 'Gazze yaşasın' protestosu

ABD Kongresi'nde toplanan Yahudi aktivistler, Kongre'ye hitap etmek üzere Washington'a gelen İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'ya karşı protesto düzenledi ve Gazze'de acil ateşkes çağrısında bulundu.

GİRİŞ 24.07.2024 00:47 GÜNCELLEME 24.07.2024 00:57
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

ABD Kongre binasında bir araya gelen Yahudi aktivistler, Netanyahu'yu ve İsrail yönetiminin Gazze'deki saldırılarını protesto etti.

Yere serdikleri üzerinde "Şimdi ateşkes" yazılı pankartlarla Gazze'de ateşkes taleplerini ifade eden göstericiler, "Gazze yaşasın", "Özgür Filistin", "Soykırımı durdurun" şeklinde sloganlar attı.

İsrail'in silahlandırılmasının durdurulması isteğini içeren pankartlar da açan göstericiler, sık sık Netanyahu aleyhinde sloganlar attı ve acil ateşkes çağrısında bulundu.

24 Temmuz Çarşamba günü Kongre'nin ortak oturumuna hitap edecek Netanyahu aleyhinde Washington'da gösteriler düzenlenmesi bekleniyor.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    sizi gidi Yahudiler sizi.Sozde protesto.Hem terörist hem feminist.kimi kandırıyorlar.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    zaten ABD yi yahudiler yönetiyor
    Cevapla
  • Şems 1 ay önce Şikayet Et
    Katil ABD sonun yakındır.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Allah sizi bin beter etsin abd siyasetçileri
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Otomotiv devine şok! Tüm anahtarlara el koydular
İsrail'in Türk aktivisti şehit etmesiyle ilgili ABD ve Türkiye'den peş peşe açıklamalar!