Rusya'dan Erdoğan ve Esad açıklaması

Kremlin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad arasında ilişki kurulmasına destek verdiğini ve Rusya'nın iki ülkenin ilişkilerini iyileştirdiğini görmek istediğini açıkladı.

Rusya'dan Erdoğan ve Esad açıklaması
Rusya'dan Erdoğan ve Esad açıklaması
GİRİŞ 24.07.2024 08:38 GÜNCELLEME 24.07.2024 09:57
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Erdoğan ile Esad'ın ağustosta Moskova'da görüşeceğine dair medyadaki haberlere yönelik soru üzerine Kremlin sözcüsü Dmitry Peskov, "Türkiye ve Suriye arasında çeşitli düzeylerde belli temasların organize edilmesi gündemimizde." dedi ve ekledi:

"Birçok ülke, elbette bölgede önemli bir rol üstlenen Rusya da iki ülkenin ilişki kurmasına yardımcı olmak istiyor. Bu tüm bölge için önemli."

Peskov, Moskova'da bir görüşme olup olmayacağını teyit etmedi ve konu hakkında şu anda daha fazla bilgi veremeyeceğini söyledi.

Daily Sabah gazetesinin adının açıklanmasını istemeyen konuya yakın bir kaynağa dayandırdığı haberde, Ağustos'ta Putin'in aracılığında bir görüşme olabileceği belirtilmişti. Ancak haberin yayınlanmasından kısa süre sonra bir Türk diplomatik kaynak haberin gerçeği yansıtmadığını ifade etmişti.

Erkan TALU Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erkan TALU

Editör Hakkında

Elazığ'da doğdu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine eğitimler aldı. Haberciliğe "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı; daha sonra Haber 7'ye geçti. Kariyerine, Haber7'de "editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 7
  • ismaill 1 ay önce Şikayet Et
    abd rusya danışıklı dövüşü
    Cevapla
  • Bu kadar 1 ay önce Şikayet Et
    Adamsın bu işleri ancak sen düzeltirsin ABD savaşın bitmesini hiç istemiyor
    Cevapla
  • YALNIZ KURT 1 ay önce Şikayet Et
    İnşallah hayırlı olsun iki taraf için
    Cevapla
  • misafir 1 ay önce Şikayet Et
    çıbanbaşının başı moskov değil mi dır?
    Cevapla
  • Çiftçiler 1 ay önce Şikayet Et
    Sayın cumhurbaşkanım bir an önce bu sığınmacılar sorununu çözün vatandaş baya tepkili yirmi yıllık ak partili bu yabancılar ve sığınmacılar gitmeden oy vermeyiz diyor daha böyle düşünen milyonlar var
    Cevapla
  • Metin 1 ay önce Şikayet Et
    Katılıyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar: Dünya maalesef çok korkunç bir karanlığa doğru gidiyor
CHP'de gerilim! Mansur Yavaş kürsüde isyan etti!  Özel ve İmamoğlu'ndan jet cevap