Katil Netanyahu'nun ABD'de kaldığı otele "Tutuklayın" yazısı yansıtıldı

Gazze’de binlerce masumun katledilme emrini veren İsrail Başbakanı Netanyahu'nun Washington'da kaldığı otele projeksiyonla "Savaş suçlusu Netanyahu'yu tutuklayın" yazısı yansıtıldı.

GİRİŞ 24.07.2024 11:45 GÜNCELLEME 24.07.2024 16:32
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Sosyal medyaya yansıyan görüntülere göre, Netanyahu'nun ABD Kongresine hitap etmek için geldiği Washington'da otelinin önünde yüzlerce gösterici Netanyahu'yu ve İsrail yönetiminin Gazze'deki saldırılarını protesto etmek için toplandı. 

NETENYAHU'YA ÜST DÜZEY KORUMA

ABD polisi siyonist başbakan Binyamin Netenyahu'ya daha iyi koruma sağlayabilmek için otel önünde konuşlandı. Bazı göstericiler Filistin bayrakları salladı.Göstericiler, binaya yansıttıkları lazerle "Aranıyor. Savaş suçlusu Netanyahu'yu tutuklayın" çağrısında bulundu.

Netanyahu, bugün Kongreye hitap edecek.

KAYNAK: AA
Şeyma Akman Haber7.com - Editör
Haber 7 - Şeyma Akman

Editör Hakkında

1988 yılında Ankara’da doğdu. İlk öğretimini Ankara’da, orta ve lise öğrenimini Amerika’da tamamladı. Bilkent Üniversitesinde İngilizce-Fransızca mütercim tercümanlık okudu. Gazetecilik mesleğine Kanal 7 dış haberler bölümünde başladı. 7 sene sonra Yasemin.com sitesine geçerek kariyerine yeni bir ivme kazandırdı. Meslek hayatına Haber7.com'da Dış haberler editörü olarak devam ediyor.
YORUMLAR 10
  • Morelli 1 ay önce Şikayet Et
    Musluman ulkelerden gig yok basimizdaki liderler koltuk derdinde luks hayatlari daha onemli millet yiyecek ekmek bulamazken bu liderler yahudilerin piyonu olmus secimler gelince nasil millete santaj yaptigini gorduk
    Cevapla
  • Mazlum 1 ay önce Şikayet Et
    Orada gebertseler keşke
    Cevapla
  • ALLAH dostu 1 ay önce Şikayet Et
    netanyahu ya SUİKAST YAPMALI netanyahu ya SUİKAST YAPMALI netanyahu ya SUİKAST YAPMALI netanyahu ya SUİKAST YAPMALI netanyahu ya SUİKAST YAPMALI netanyahu ya SUİKAST YAPMALI netanyahu ya SUİKAST YAPMALI netanyahu ya SUİKAST YAPMALI netanyahu ya SUİKAST YAPMALI netanyahu ya SUİKAST YAPMALI netanyahu ya SUİKAST YAPMALI netanyahu ya SUİKAST YAPMALI netanyahu ya SUİKAST YAPMALI
    Cevapla
  • Erol ulu 1 ay önce Şikayet Et
    Kendi başkanını koruyamayan Amerika iş yahudiye gelince dört dönüyor ne de olsa efendileri siyonist yahudiler
    Cevapla
  • Sed 1 ay önce Şikayet Et
    "WANTED" daha iyi olurdu, ama mesaj yerinde. Tuhaf olan, gözlerin önünde bunak ve dement hastalığı olan bir insan tarafından yönetilen bir super güçlü devlet, ABD halkı bunu neden soruşturmuyor? Esas kim yönetiyor sorusu akıllara gelmezmi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail vatandaşları resmen harekete geçti! Netanyahu için yolun sonu! Tam 500 bin...
Süper Lig devinden Sadio Mane bombası! Başkan bizzat devrede