Trump'tan Abbas'ın mektubuna yanıt: Her şey güzel olacak

Eski ABD Başkanı Trump, Filistin lideri Abbas'ın kendisine yazdığı mektubu sosyal medyadan paylaştı. Trump, Abbas'a "Her şey güzel olacak" diye yanıt verdi.

Trump'tan Abbas'ın mektubuna yanıt: Her şey güzel olacak
Trump'tan Abbas'ın mektubuna yanıt: Her şey güzel olacak
GİRİŞ 24.07.2024 11:30 GÜNCELLEME 24.07.2024 11:30
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Filistin lideri Mahmud Abbas, Cumhuriyetçilerin başkan adayı Donald Trump'a bir mektup yazarak yaralı kurtulduğu suikast girişiminden ötürü geçmiş olsun dileklerini iletti. Suikast girişiminden bir gün sonra, 14 Temmuz'da yazılan mektubun varlığı, Trump verdiği yanıtla birlikte kendi sosyal medya sitesi Truth Social'da paylaşınca ortaya çıktı.

Suikast girişimi karşısında Trump için oldukça endişelendiğini söyleyen Abbas, "Hukuk ve düzen dünyasında şiddete yer olmaması gerektiğini" söyleyerek, "Farklılıklar mutlaka iletişim ile çözülmeli" diye ekledi. Abbas olay sırasında hayatını kaybeden itfaiye personeli ve iki yaralının ailelerine de sabır diledi.

Trump ise, mektubun altına el yazısıyla, "Mahmud, çok hoş. Teşekkür ederim. Her şey güzel olacak. En iyi dileklerimle." diye yazdı.

Erkan TALU Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erkan TALU

Editör Hakkında

Elazığ'da doğdu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine eğitimler aldı. Haberciliğe "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı; daha sonra Haber 7'ye geçti. Kariyerine, Haber7'de "editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 1
  • Ahmet Aksoy 1 ay önce Şikayet Et
    Şeytana mektup!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İkinci emeklilik sistemi geliyor: Yeni düzenlemeler için tarih verildi
Başkan Erdoğan'dan yasaklı yemin metni okuyan teğmenlere: Bu kılıçları kime çekiyorsunuz