Gazze'de can kaybı 40 bine dayandı

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne 7 Ekim 2023'ten bu yana düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı, son 24 saatte 55 artarak 39 bin 145'e çıktı.

GİRİŞ 24.07.2024 14:09 GÜNCELLEME 24.07.2024 15:34
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

 İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne 7 Ekim 2023'ten bu yana düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı, son 24 saatte 55 artarak 39 bin 145'e çıktı.

Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, İsrail'in Gazze Şeridi'ne 292 gündür sürdürdüğü saldırılara ilişkin bilgi verildi.

İsrail ordusunun son 24 saatte Gazze'nin çeşitli bölgelerinde 3 "katliam" gerçekleştirdiği, bahsi geçen saldırılarda 55 Filistinlinin daha öldürüldüğü, 110 kişinin yaralandığı belirtildi.

İsrail'in 7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda ölenlerin sayısının 39 bin 145'e, yaralananların sayısının da 90 bin 257'ye yükseldiği kaydedildi.

Açıklamada ayrıca hâlâ enkaz altında ve yol kenarlarında cesetlerin bulunduğu ancak İsrail'in engellemeleri nedeniyle sağlık ekipleri ile sivil savunma görevlilerinin cenazelere ulaşamadığı yinelendi.

Katil Netanyahu'nun ABD'de kaldığı otele 'Tutuklayın' yazısı yansıtıldıKatil Netanyahu'nun ABD'de kaldığı otele "Tutuklayın" yazısı yansıtıldı

Donald Trump'tan 'Gazze Kasabı' Netanyahu kararı!Donald Trump'tan 'Gazze Kasabı' Netanyahu kararı!

Birleşmiş Milletler: 1 gün içinde 150 bin kişi Han Yunus'ta yerinden edildiBirleşmiş Milletler: 1 gün içinde 150 bin kişi Han Yunus'ta yerinden edildi

KAYNAK: AA
Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • heval 1 ay önce Şikayet Et
    izleyin izleyelim ne zamana kadar izleyeceğiz, biz seyirci bir millet ümmet değiliz. acil haraketa geçilmeli
    Cevapla
  • ken 1 ay önce Şikayet Et
    her gün vahsice öldürüyorlar
    Cevapla
  • 42K 1 ay önce Şikayet Et
    Allah'ım biz aciz kaldık ama sen herşeye Kadirsin Gazzeli kardeşlerimize sen yardımcı ol..
    Cevapla
  • Yahoda teröristleri 1 ay önce Şikayet Et
    Zalimler İçin Yaşasın Ebedi Cehennem.... Masumlar için yaşasın EBEDİ CENNET...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Umut Ünlü bir kez daha paralimpik şampiyonu!
'Çevreci' Şahan Gökbakar fena yakalandı! Villası kaçak çıktı! Yıkım kararı