ABD Kongresinin alkışladığı Netanyahu ABD halkına hakaret etti: Ahmaklar!

ABD Kongresi'nde ayakta alkışlanan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, yaptığı konuşma sırasında İsrail karşıtı protesto düzenleyen göstericilere hakaret ederek, “Siz resmen İran'ın kullanışlı ahmakları haline gelmişsiniz” dedi.

GİRİŞ 25.07.2024 01:44 GÜNCELLEME 25.07.2024 09:59
Bu Habere 210 Yorum Yapılmış

Sadece 7 Ekim'den bu yana 40 binden fazla Filistinliyi katleden İsrail'in Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD Kongresi'nde ayakta alkışlanarak tabiri caizse işlediği soykırım suçları sebebiyle tebrik edildi.

ABD Kongresinin alkışladığı Netanyahu ABD halkına hakaret etti

NETANYAHU HAKARET ETTİ, KONGRE ALKIŞLADI

Filistin'de herhangi bir suç işlemediğini söyleyerek tüm dünyayla dalga geçen Netanyahu, kongre dışında kendisi ve ülkesini protesto eden ABD'lilere de yaptığı konuşmada hakaretler savurdu.

ABD Kongresinin alkışladığı Netanyahu ABD halkına hakaret etti

'İRAN'IN KULLANIŞLI AHMAKLARI!'

Göstericilere yönelik aşağılayıcı ifadeler kullanan Netanyahu, "Bildiğimiz kadarıyla, şu anda bu binanın çevresinde devam eden İsrail karşıtı protestoları İran finanse ediyor. Çok sayıda olmasalar da oradalar ve şehir genelinde de varlar. Bu göstericilere bir mesajım var. Eşcinselleri vinçlere asan ve saçlarını örtmedikleri için kadınları öldüren Tahran'daki zalimler sizi övüyor, destekliyor ve finanse ediyorsa, siz resmen İran'ın kullanışlı ahmakları haline gelmişsiniz demektir. Bu protestoculardan bazıları ‘Eşcinseller Gazze'yi destekliyor' şeklinde pankartlar taşıyor. Bu tıpkı, ‘Tavuklar, KFC'yi destekliyor' şeklinde bir pankart taşınmasına benziyor" dedi.

ABD Kongresinde tarihi utanç: Gazze kasabını ayakta alkışladılarABD Kongresinde tarihi utanç: Gazze kasabını ayakta alkışladılar

ABD Kongresinin alkışladığı Netanyahu ABD halkına hakaret etti

ABD Kongresinin alkışladığı Netanyahu ABD halkına hakaret etti

KAYNAK: HABER7
Muhammet Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 210
  • FİTNE 1 ay önce Şikayet Et
    Ne öğrendik? Dünyanın her yerindeki siyonistlerin derdi İslam. Onu da Etnik-Mezhep kışkırtmaları ile bölüyorlar ki toparlanıp haklarından gelemeyelim.
    Cevapla
  • Rahmi 1 ay önce Şikayet Et
    Amerikalılara hakaret edip akıllarıyla dalga geçmiş. Nasıl olsa ABD'yi yönetenler siyonistler.
    Cevapla
  • Ankarali 1 ay önce Şikayet Et
    Bre ahmak herkesi kendin gibi gerizekali mi sanıyorsun katilleri alkışlayan mi yoksa karşı çıkanlar mi kullanışlı aparat. Katil devletin siyonist zalimleri yaptıklarının bedelini en ağır şekilde ödeyecekler. Onların zulmü varsa bizim de Allah cc miz var.
    Cevapla
  • Ramazan 1 ay önce Şikayet Et
    Kahrolsun netanyahu Kahrolsun kötülük kahrolsun katiller kahrolsun kafirler kahrolsun zalimler kahrolsun zorbalık kahrolsun bozgunculuk kahrolsun kötülük KÖTÜLÜK ATMOSFERE DAYANDI Kötülük ATMOSFERE DAYANDI Kötülük ATMOSFERE DAYANDI Kötülük ATMOSFERE DAYANDI
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Dünyanın en diktatör ülkesi abd'dir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray'da ayrılık! Süper Lig'in yeni ekibine gitti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depreme hazırlık bir beka meselesidir