Elon Musk şoke etti! Sosyal medyadan tepki yağdı!

ABD'li milyarder Elon Musk, ABD Kongresi'nde Gazze'yi kan gölüne çeviren İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'yu ayakta alkışladı. Musk ayrıca Netanyahu'ya Tesla fabrikasını gezdirdi.

GİRİŞ 25.07.2024 16:12 GÜNCELLEME 25.07.2024 16:13
Bu Habere 489 Yorum Yapılmış

İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu, Washington DC'de ABD Kongresinde konuşma yaptı.

Savaş suçlusu Netanyahu, konuşma yapmak üzere 'onur konuğu' olarak gittiği ABD Kongresi'nde alkışlarla karşılandı. Netanyahu'nun skandallar ve yalanlarla dolu konuşması, sık sık ayağa kalkan ve alkış tutan kongre üyeleri tarafından bölündü.



Tesla, SpaceX ve X gibi şirketlerin sahibi ABD'li milyarder Elon Musk da Gazze'yi kan gölüne çevirip 40 binden fazla Filistinliyi katleden Netanyahu'nun konuşmasını ayakta izleyip alkışlayanlar arasındaydı.

Sosyal medyadan çağrı yapılmıştı! Elon Musk duyurdu! Son dakika Gazze hamlesiSosyal medyadan çağrı yapılmıştı! Elon Musk duyurdu! Son dakika Gazze hamlesi




TESLA FABRİKASINI GEZDİRDİ

Elon Musk, bugün de İsrail Başbakanı Netanyahu'ya Tesla Fabrikasını gezdirdi. Dünyaca ünlü milyardere sosyal medyadan tepki yağdı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 489
  • m. bolat 1 ay önce Şikayet Et
    Ya hu bunlar şeytana hizmette sıraya girmişler birbirlerini alkışlamasınlarda kimi alkışlasınlar. Bırakın zulmü alkışlasınlar elbet sıra bize de gelir son gülen iyi güler inşaallah...
    Cevapla
  • zafer türkün 1 ay önce Şikayet Et
    evet içimidede siyonist itlerde var bu elonmix ne karaktersizse bu alaçağın türkiyede ne var yok sa çıkartılsın
    Cevapla
  • Mehmet Taha IŞIK 1 ay önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun
    Cevapla
  • medo 1 ay önce Şikayet Et
    Şunu bir türlü anlayamadık, Allah (C.C.) ayetinde bunlar sizin dostunuz değil, dost gibi görünseler de kendi aralarında sizin aleyhinize iş çevirirler demesine rağmen. Hala bunlardan insanlık, hak hukuk, adalet, dostluk bekliyoruz. Allah'ı (C.C.) tanımayan kim bir Müslümana dost olabilir. Bunların insan hakları çiçek böcek zırvalıkları sadece bir algıdır. Netice olarak ne bekliyorsunuz.
    Cevapla
  • Ev Sahibi 1 ay önce Şikayet Et
    İçimizdeki biz gibi görünüpte bizden olmayan gizli siyonist ler var, Müslümanlar tepkisiz.Sonumuz vahim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmit Körfezi nasıl yaşama döndü! Başkan Büyükakın Haber7'ye anlattı...
İngiliz ekonomistten Mehmet Şimşek çıkışı: 'Yapmasa krizle karşı karşıya kalacaktı'