Bakan Fidan'dan son dakika ABD ve İsrail duyurusu: Hesap verecekler!

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Netanyahu'nun ABD Kongresi'nde ayakta alkışlandıktan sonra yaptığı konuşmaya ilişkin, "Netanyahu'yu ayakta alkışlayanlar tarihe eli kanlı bir suçlunun destekçileri olarak geçmiştir." dedi.

GİRİŞ 25.07.2024 20:16 GÜNCELLEME 25.07.2024 21:13
Bu Habere 165 Yorum Yapılmış

Son dakika Hakan Fidan haberleri: Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Washington DC'deki ABD Kongresi'nde ayakta alkışlanan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun yaptığı konuşmayla ilgili açıklamada bulundu.

Bakan Fidan'dan son dakika ABD ve İsrail duyurusu: Hesap verecekler!

'BİR GÜN HESAP VERECEKLERİNE İNANIYORUM'

Resmi sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Fidan şu ifadeleri kullandı:

"Gazze’deki şehit sayısı 40 bine yaklaştı. Milyonlarca Filistinli evlerini yitirdi, göç etmek zorunda kaldı. Başta Netanyahu olmak üzere, bu tablonun mimarı olan tüm İsrail yetkililerinin bir gün adalet karşısında muhakkak hesap vereceğine inanıyorum.

Bakan Fidan'dan son dakika ABD ve İsrail duyurusu: Hesap verecekler!

'NETANYAHU'YU AYAKTA ALKIŞLAYANLAR TARİHE ELİ KANLI BİR SUÇLUNUN DESTEKÇİLERİ OLARAK GEÇMİŞTİR'

Netanyahu'yu ayakta alkışlayanlar tarihe eli kanlı bir suçlunun destekçileri olarak geçmiş, ahlaki pusulanın tamamen ortadan kalktığı bir resme tüm insanlık tanıklık etmiştir.

Tezahüratlardan değil haklılığından güç alanlar, adaletin tecelli edeceği günü sabırla bekleyenler elbet galip gelecektir."

Muhammet Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 165
  • Yılmzzz 1 ay önce Şikayet Et
    Abd avrupayı esir etmiş dünyaya baş koymuş haksız zorbalıklarla ülkeleri kendine haraç verir duruma getiriyor. Pkk payraklarını sallıyor. Bu mu adelet bu mu yasa abd kendi menfaatine haksız hakkı yenenin yanında içi de öyle dışıda
    Cevapla
  • Yılmaz 1 ay önce Şikayet Et
    Biz olara hiç zaten inanmıyoruz. Onların içi dışı farklıdır. Onlar dünyaya huzur getirmediler
    Cevapla
  • yolcu 1 ay önce Şikayet Et
    Dünya da ilk decal abd ve katil İsrail dir bunca katliam a rağmen elleri kırılsın nasıl elleri alkışlar bunlar insan değil yamyamlardır ey yolda çıkmış müslümanım diyen zavallılar yol yakınken uyanın bir gün muhakkak bu yamyamlar kapınıza dayanır Gazze gibi yapar küfre ve kafire destek verip bunlara yol açmayın katil İsrail'i destekliyenlerin üzerine cenabı HAK lâneti üzerlerine olsun
    Cevapla
  • Aziz bilgin 1 ay önce Şikayet Et
    Ona alkış çalan ondan daha aşağılık buna Eminim ki ellerinden gelse onlar daha beteri ni yapacaklardır çünkü eli kanlı katili alkışlamak destek demektir hem de ayakta o ayaklarınız kırıla adi mahluk lar sizi küfür edecem editör belki kesajimi yayınlamaz diye küfür etmiyorum ama anlayan anlamıştır İsrail ve destekçilerine lânet olsun....
    Cevapla
  • balıkcı 1 ay önce Şikayet Et
    Amınn
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den İsrailli bakana sert tepki: İftira ve yalan dolu!
İzmit Körfezi nasıl yaşama döndü! Başkan Büyükakın Haber7'ye anlattı...