Beyaz Saray son dakika duyurdu! Biden ve Netanyahu'dan kanlı görüşme

ABD Başkanı Joe Biden ile İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Beyaz Saray’da bir araya geldi.

Beyaz Saray son dakika duyurdu! Biden ve Netanyahu'dan kanlı görüşme
Beyaz Saray son dakika duyurdu! Biden ve Netanyahu'dan kanlı görüşme
GİRİŞ 25.07.2024 21:22 GÜNCELLEME 25.07.2024 21:31
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD ziyareti kapsamında ABD Başkanı Joe Biden ile Beyaz Saray’da bir araya geldi. Görüşme öncesi liderler kameraların karşısına geçti. Biden yaptığı açıklamada, "Konuşacak çok şeyimiz var. Sanırım buna başlamalıyız. Söz sizde" dedi.

'50 YILLIK DESTEĞİNİZ İÇİN SİZE TEŞEKKÜR ETMEK İSTİYORUM'

Netanyahu ise yaptığı açıklamada, Biden ile 40 yıldır birbirlerini tanıdıklarını belirterek, "Gururlu bir Yahudi siyonistten gururlu bir İrlandalı-ABD’li siyoniste 50 yıllık kamu hizmeti ve İsrail devletine 50 yıllık desteğiniz için size teşekkür etmek istiyorum. Bugün sizinle görüşmeyi ve önümüzde duran büyük meseleler üzerinde gelecek aylarda sizinle birlikte çalışmayı dört gözle bekliyorum" dedi.

KAMALA HARRİS'LE DE GÖRÜŞECEK

Liderler, daha sonra soru almadan basına kapalı şekilde görüşmeye geçti. Netanyahu’nun Biden’ın ardından Başkan Yardımcısı Kamala Harris ile görüşmesi bekleniyor.

Muhammet Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • Türko 1 ay önce Şikayet Et
    Kabullenin artık beyin özürlü 8 milyar koyun insanlık bunlar dünyanın efendileri 8 milyar köle siniz modern köleler YAHUDİNİN köleleri komedi insanlık
    Cevapla
  • VAMPİRLER 1 ay önce Şikayet Et
    Çok yakışıyorsunuz birbirinize.
    Cevapla
  • vdg 1 ay önce Şikayet Et
    musliman uyanmasi gerek ve birlik olacak butun musliman ulkesi acil nukler atom yapacak usa israil gibi seytanlar uzak duracak
    Cevapla
  • alican şahin 1 ay önce Şikayet Et
    şu halinize cok guluyorum. terorist hamascilar ne yapsa hakli size göre. pkk filistinli militanlardan esinlenerek kurulmuştu. fetö pkk ile hamas hizbullah gibi örgütler teröristtir.
    Cevapla
  • vatandaş 1 ay önce Şikayet Et
    Ne mutlu Biden'a gayrı meşru oğluyla bi araya geldi. Baba oğul hasret giderdi. Yalnız bu oğul biraz yaramaz babasını yine tırtıklayacak para, silah ve mühimmat isteyecek...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan sinyali vermişti! AK Parti'den kılıç çeken teğmenlere ilişkin yeni açıklama
Umut Ünlü bir kez daha paralimpik şampiyonu!