ABD Başkanı adayı Harris'ten, Trump'a hodri meydan! Resmen kabul etti

Demokrat Parti'nin başkan adayı ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı Donald Trump ile canlı yayında tartışmaya hazır olduğunu açıkladı.

GİRİŞ 25.07.2024 23:51 GÜNCELLEME 26.07.2024 11:49
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

ABD'de başkanlık seçimleri yaklaşırken, Demokrat Parti'nin başkan adayı ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, Trump'a yönelik açıklamalarını sürdürüyor.

ABD Başkanı adayı Harris'ten, Trump'a hodri meydan! Resmen kabul etti

HARRİS, TRUMP'LA CANLI YAYINDA TARTIŞMAYA HAZIR OLDUĞUNU AÇIKLADI

Harris, Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı Donald Trump ile canlı yayında tartışmaya hazır olduğunu belirtti.

Trump, salı günü yaptığı açıklamada Harris'le "kesinlikle" tartışmak istediğini ve "aslında birden fazla tartışmaya katılmaya istekli olduğunu" söyleyerek, "Hiçbir şeye katılmadım. Joe Biden ile bir münazaraya katılmayı kabul ettim. Ama onunla münazaraya katılmak istiyorum ve o da farklı olmayacak, çünkü aynı politikalara sahipler. Bence münazarada bulunmak başkanlık yarışı için önemli, gerçekten deöyle düşünüyorum. Bir nevi münazaraya katılma zorunluluğunuz var” demişti.

ABD Başkanı adayı Harris'ten, Trump'a hodri meydan! Resmen kabul etti

ABD merkezli Fox News, Trump ile Harris arasında 17 Eylül'de bir canlı yayın tartışması düzenlemeyi önermişti. Tartışmanın kararsız eyaletlerden Pensilvanya'da gerçekleşeceği ve Bret Baier ile Martha MacCallum moderatörlüğünde yapılacağı ifade edilmişti.

Muhammet Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 46
  • fahreddin 1 ay önce Şikayet Et
    Kadının kocası YAHUDİ!!!!!!!!!!!!
    Cevapla
  • misafir 1 ay önce Şikayet Et
    bu bu gavurları niye konuşuyoruz biz bunları bunlardan çok konuşuyoruz .kim seçilmiş kim gebermiş kim kimi dürtmüş katil şeytan gavurdan bana ne yeryüzünden yok oldukları gün en güzel gün işte .en iyi abd li gavur ölü gavurdur .
    Cevapla
  • Urfali 1 ay önce Şikayet Et
    Neden siyonist destekçileri başkan olur hangisi gelirse gelsin siyonist ABD yi ele geçirmişler ABD nin özgürleşmesi için bunlardan kurtulması lazim
    Cevapla
  • deli 1 ay önce Şikayet Et
    kim seçilirse seçilsin müesses nizam ne derse onu yapacak ABD halkı kukla seçiyor başkanın sadece görüntüsü var arkada görünmeyen bir yapı var
    Cevapla
  • gsli 1 ay önce Şikayet Et
    hayırdır kamalanın neyini beğendiniz hemen, biden ne ise kamala odur. farklı olsa biden yerine onu neden aday göstersinler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Esnek çalışma geliyor: Sosyal güvenlik sistemi masada! Kıdem tazminatı tartışması sürecek
Başkan Erdoğan'dan yasaklı yemin metni okuyan teğmenlere: Bu kılıçları kime çekiyorsunuz