Gazze'de katliam devam ediyor! 10 Filistinli hayatını kaybetti!

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerine düzenlediği saldırılar sonucunda 10 Filistinlinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Gazze'de katliam devam ediyor! 10 Filistinli hayatını kaybetti!
Gazze'de katliam devam ediyor! 10 Filistinli hayatını kaybetti!
GİRİŞ 27.07.2024 00:57 GÜNCELLEME 27.07.2024 00:57
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Gazze Sivil Savunma Birimi tarafından Telegram'dan yapılan açıklamada, İsrail'in, Gazze'nin orta kesimindeki ez-Zuveyde beldesinde ve güneydeki Han Yunus şehrinde iki eve saldırdığı belirtildi.

Saldırıda 6 kişinin hayatını kaybettiği bilgisine yer verildi.

Han Yunus'un Ketibe Mahallesindeki El-Erneb Caddesi üzerinde bulunan Filistinlilere yapılan saldırı sonucunda 2 kişinin yaşamını yitirdiği aktarıldı.

Gazze şehrinin batısında bulunan El-Emel Oteli yakınlarına da saldırı düzenlendiği ve 2 can kaybı olduğu kaydedildi.

Saldırıya uğrayan bölgelerde çok sayıda Filistinlinin yaralandığı bilgisine yer verilen açıklamada, yaralı sayısı hakkında kesin bir sayı verilmedi.

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda en az 16 bin 172'si çocuk, 10 bin 798'si kadın olmak üzere 39 bin 175 Filistinli öldü, 90 bin 403 kişi yaralandı.

Enkaz altında halen binlerce ölü olduğu bildirilirken, halkın sığındığı hastane ve eğitim kurumları hedef alınarak sivil altyapı da tahrip ediliyor.

KAYNAK: AA
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 13
  • Miço Murtaza 1 ay önce Şikayet Et
    İran, kendi sinsi emelleri ve hesapları için Hamas'ı fiştekleyerek İsrail'e çalakaşık saldırttı. Pası alan gavur İsrail ise, meşru müdafaa gerekçesiyle Gazze'nin yarısından fazlasını işgal etti ve katliama girişti. Sonuç ise yerle yeksan topraklar, 40.000 Şehit, yüzbinlerce evi yıklımış ve sürgün-hasta-sakat-aç-susuz-... münafık İran ve gavur İsrail parçalanmadıkça bölgeye huzur gelmez.
    Cevapla
  • Hakan TAŞÇI 1 ay önce Şikayet Et
    LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYİL AZİM İsrail Silahları olmayan yerinden edilmiş iki buçuk milyon sivil halkı füze ve uçaktan attıkları bombalarla kadın ve çocukları öldürüyor.RABBİM FİLİSTİNLİ KARDEŞLERİME YARDIMET.DÜNYA MİLLETLERİNDEN ÜMMETTEN ÜMİDİM YOK.GÖRMÜYOR DUYMUYOR HİSSETMİYORLAR.SENDEN BAŞKA SIĞINACAK KAPILARI YARDIM EDECEK KİMSELERİ YOK.ALLAHIM SEN HERŞEYİN HERKESİN
    Cevapla
  • Hakan TAŞÇI 1 ay önce Şikayet Et
    LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYİL AZİM Filistinli Kardeşlerim dünyadaki sözde büyük kendileri yahudiye kukla olacak kadar iplerini kaptırmış ülkelerin idarecilerini yanına alan israil ABD İngiltere AB İle mücadele ediyor Abluka açlık orantısız güç bombardıman ile dört biryandan saldırıyorlar İsrail Silahları olmayan yerinden edilmiş ikibuçuk milyon sivil halkı öldürüyorMÜDAHAL
    Cevapla
  • inan 1 ay önce Şikayet Et
    liderler Allah tan utanmanız hiç mi kalmadı
    Cevapla
  • Ayarcı 1 ay önce Şikayet Et
    Yüce Allah CC Siyonistleri ve destekçilerini yerle yeksan ETSİN...
    Cevapla
  • Ayrancı 1 ay önce Şikayet Et
    İran ve avenelerini de ekler misin listene. İsrail ile İran ve aveneleri, Müslüman katilleridirler. Elleri kanlıdır bunların.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gölcük Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz Ayasofya'yı bu imanla zincirlerinden kurtardık