Trump suikasta uğradığı yerde miting yapacak!

Eski ABD Başkanı Donald Trump, 13 Temmuz’da suikast girişimine uğradığı alanda tekrar seçim mitingi yapacağını duyurdu.

GİRİŞ 27.07.2024 04:15 GÜNCELLEME 27.07.2024 11:35
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Trump, Truth social platformundan yaptığı paylaşımda, “Büyük ve güzel bir miting için Pensilvanya’daki Butler’a geri döneceğim.” yazdı.

Mitingin, suikast girişimi sırasında hayatını kaybeden itfaiyeci Corey Comperatore ve yaralanan diğer “vatanseverleri” onurlandırmak için yapılacağını belirten Trump, hangi gün olacağı konusunda ise bilgi vermedi.

Trump, paylaşımını “Savaş, savaş, savaş! Detaylar için beklemede kalın.” ifadeleriyle tamamladı.

Trump'ın kulağını sıyıran mermi mi metal parçası mı?Trump'ın kulağını sıyıran mermi mi metal parçası mı?

ABD'yi ayağa kaldıran iddia: Trump'ın mitinginde UFO'lar vardı! Kazanırsa açıklayacak...ABD'yi ayağa kaldıran iddia: Trump'ın mitinginde UFO'lar vardı! Kazanırsa açıklayacak...

Trump'a suikast girişimi

Eski ABD Başkanı Trump, 13 Temmuz'da Pensilvanya'da Butler bölgesindeki seçim mitingi sırasında kürsüde konuşurken silahlı saldırıya uğrayarak sağ kulağından yaralanmıştı. Saldırıda mitinge katılan bir kişi ölmüş, 2 kişi yaralanmış, ABD Gizli Servisi saldırganın etkisiz hale getirildiğini açıklamıştı.

FBI, saldırıyı suikast girişimi olarak tanımlamış, incelemelerin ardından suikast girişiminde bulunan ve olay mahallinde öldürülen kişinin 20 yaşındaki Thomas Matthew Crooks olduğunu duyurmuştu.

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 20
  • KRİPTO 1 ay önce Şikayet Et
    Ne çok siyonist var içimizde! Korkarım bunlar, Nethan gelse alkışlar!
    Cevapla
  • SEÇİM 1 ay önce Şikayet Et
    Trump'ı barıştan bahsettiği için, bütün siyonistler ona itibar suikastı yaptığı için seviyorum.
    Cevapla
  • Aski 1 ay önce Şikayet Et
    Bizde inandık seçimi kazanmak için tiyatro bu adamın netenyahu şeytanından farkı yok dünyanın bu hale gelmesi Trump ın planı sinsi sinsi yine geliyor abd bu adamı seçerse abd nin sonu olur
    Cevapla
  • Fikrî Takip 1 ay önce Şikayet Et
    Gitse ne olur gitmese ne olur. Senaryonun bir parçası olacak buda. Başta ki amaç zaten. İkinci bir nişancı tarafından ufak bir proyektil ile, yaralamaktı. Adayların ikiside aynı plan ve proğramları yürütmekle görevli olacaklar zaten. Bizim önderliğimizde, Mü'minlerin birleşip beraberce, bu gelmekte olan tehlike lere karşı. Profesyonel bir biçimde müdâfada bulunmamız olacaktır, çaremiz.
    Cevapla
  • .... 1 ay önce Şikayet Et
    Artık bu sefer taklaaa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan sinyali vermişti! AK Parti'den kılıç çeken teğmenlere ilişkin yeni açıklama
Başkan Erdoğan'dan yasaklı yemin metni okuyan teğmenlere: Bu kılıçları kime çekiyorsunuz